Επενδύσεις στην Ελλάδα ετοιμάζει η Vodafone - iefimerida.gr

Επενδύσεις στην Ελλάδα ετοιμάζει η Vodafone

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδιαφέρον της Vodafone για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα και ειδικότερα στον τομέα των νέων τεχνολογιών επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Βιτόριο Κολάο, κατά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο ισχυρός άνδρας της Vodafone Group, διαβεβαίωσε τον Ελληνα πρωθυπουργό ότι η εταιρεία έχει «θερμό» ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα και δήλωσε μάλιστα πως η Vodafone ετοιμάζει νέες κινήσεις στη χώρα στις νέες τεχνολογίες.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση, δήλωσε οως πως «τους τελευταίους μήνες παίρνουμε θετικότερα μηνύματα από την επενδυτική κοινότητα για τη θέση της Ελλάδας. Κάνουμε μια συγκροτημένη προσπάθεια για να φέρουμε ξένες επενδύσεις στη χώρα μας και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι θετικά».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ