Συμπλοκή Χρυσαυγιτών με μέλη του ΚΚΕ με κοντάρια και σιδερολοστούς στο Πέραμα - iefimerida.gr

Συμπλοκή Χρυσαυγιτών με μέλη του ΚΚΕ με κοντάρια και σιδερολοστούς στο Πέραμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δολοφονική επίθεση από χρυσαυγίτες με σιδερολοστούς και κοντάρια με αιχμηρά αντικείμενα καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν μέλη του ΚΚΕ κατά την διάρκεια αφισοκόλλησης για το 39ο φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Το ΚΚΕ, αναφέρει πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στα στελέχη της ΚΝΕ στη Λεωφόρο Δημοκρατίας λίγα μόλις μέτρα από την πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης στο Πέραμα, με τακτική μαφίας, ενώ την επίθεση την περιγράφει αναλυτικά ο Ριζοσπάστης: « Με αυτοκίνητα και μηχανάκια, βγήκαν από τα γύρω στενά και ύπουλα επιτέθηκαν στα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με σιδερολοστούς και κοντάρια, στην άκρη των οποίων είχαν προσαρμόσει αιχμηρά αντικείμενα. Με τα ίδια εργαλεία ξέσπασαν τη μανία τους και στα αυτοκίνητα του συνεργείου της αφισοκόλλησης, με αποτέλεσμα, εκτός από τα σπασμένα τζάμια, να προκαλέσουν ακόμα και τρύπες στις λαμαρίνες».

Οπως επισημαίνει συγκεκριμένα το ΚΚΕ, τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος ήταν πάνω από 30 και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, ωστόσο αναγνωρίστηκαν τουλάχιστον δύο από τους επιτιθέμενους, με το δημοσίευμα να υποστηρίζει πως είναι δύο πολύ γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα.

Από την επίθεση, τραυματίστηκαν επτά μέλη του ΚΚΕ τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο Περισσός αναμένεται να απαντήσει με συγκέντρωση στις 6 μ.μ. Στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ