Με διαφημιστικό σποτ - σοφτ πορνό, τo Die Partei ταράζει το βαρετό προεκλογικό κλίμα στη Γερμανία [βίντεο] - iefimerida.gr

Με διαφημιστικό σποτ - σοφτ πορνό, τo Die Partei ταράζει το βαρετό προεκλογικό κλίμα στη Γερμανία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα διαφημιστικό σποτ 90 δευτερολέπτων, γεμάτο σεξ και βογκητά, τo Die Partei ήρθε να ταράξει το βαρετό προεκλογικό κλίμα στη Γερμανία, λίγες μόνο μέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 22ας Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το Die Partei ("Το Κόμμα") - το οποίο μεταξύ άλλων ζητά να χτιστεί ένα τείχος γύρω από όλη τη Γερμανία και να προσαχθεί σε δίκη μέσα σε κλουβί η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ - η ερωτική διαφήμιση αντιπροσωπεύει την πολιτική του σε θέματα οικογένειας.

Το σοκ για πολλούς ήταν μεγάλο, καθώς το τηλεοπτικο σποτ προβλήθηκε στις 22.30 το βράδυ, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

«Παρακολουθεί κάποιος αυτήν την πολιτική διαφήμιση του Die Partei στο ZDF και αναρωτιέται, τι στο καλό είναι αυτό;» έγραψε στο twitter μία ψηφοφόρος, ενώ άλλοι μίλησαν για την «καλύτερη πολιτική διαφήμιση που έγινε ποτέ».

Το Κόμμα δεν συμμετείχε στις προηγούμενες ομοσπονδιακές εκλογές, επειδή δεν πληρούσε τις νομικές προϋποθέσεις. Αυτή τη φορά όμως κατεβάζει δεκάδες υποψηφίους, εκ των οποίων κανείς δεν έχει την παραμικρή ελπίδα να εκλεγεί στο κοινοβούλιο.

Μία από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Κόμματος είναι ότι θα υποβάλει σε υδραυλική ρωγμάτωση —τη μέθοδο για την άντληση φυσικού αερίου— τον υπουργό Περιβάλλοντος Πέτερ Αλτμάιερ ώστε να απελευθερώσει "τα τεράστια ενεργειακά αποθέματα" που κρύβει μέσα του...

Με βάση την εκλογική νομοθεσία στη Γερμανία, όμως, τα τηλεοπτικά κανάλια υποχρεούνται να παρέχουν στα κόμματα διαφημιστικό χρόνο, τον οποίο και χρησιμοποιούν όπως νομίζουν καλύτερα. Τρεις τηλεθεατές τηλεφώνησαν στη δημόσια τηλεόραση ZDF για να διαμαρτυρηθούν για το προκλητικό σποτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ