Κεδίκογλου: «Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ "ή εμείς ή αυτοί" είναι νοοτροπία και μυρίζει λίγο σταλινισμό» - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: «Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ "ή εμείς ή αυτοί" είναι νοοτροπία και μυρίζει λίγο σταλινισμό»

Κεδίκογλου: «Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ «ή εμείς ή αυτοί» είναι νοοτροπία και μυρίζει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για υποκίνηση των εκπαιδευτικών σε απεργίες επέρριψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, καλώντας πάντως τους εκπαιδευτικούς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Κεδίκογλου είπε ότι η κυβέρνηση θα προασπίσει τη νομιμότητα, χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες για το τι θα πράξει εάν προχωρήσουν οι μαθητές σε καταλήψεις.

«Είναι ξεκάθαρο ποιος θέλει κλειστά σχολεία, ποιος το προανήγγειλε» είπε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει ότι κλειστά σχολεία σημαίνει επιστροφή στον μεσαίωνα.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη δημοσκόπηση-Βαρόμετρο της Public Issue, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η ελληνική οικογένεια περνά πολύ δύσκολα και η κυβέρνηση βρίσκεται στην πιο δύσκολη φάση της.

«Ρωτήστε τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποσοστό που εμφανίζει όταν λέει 'ναι' σε όλους και σε όλα» τόνισε χαρακτηριστικά: «Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ 'ή εμείς ή αυτοί' είναι νοοτροπία και μυρίζει λίγο σταλινισμό».

Σε άλλη ερώτηση για το αν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές, ο κ. Κεδίκογλου δεν θέλησε να δώσει απάντηση, ωστόσο, τόνισε ότι «στον ελληνικό λαό έχει γίνει σαφές ποιος μπορεί να συνεργαστεί με ποιον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ