Επενδυτική «απόβαση» των Κινέζων στον Πειραιά- Η εταιρεία ΖΤΕ θα κατασκευάσει κέντρο εφοδιασμού στο λιμάνι - iefimerida.gr

Επενδυτική «απόβαση» των Κινέζων στον Πειραιά- Η εταιρεία ΖΤΕ θα κατασκευάσει κέντρο εφοδιασμού στο λιμάνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να επενδύσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Πειραιά επιδιώκει η 4η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, η κινεζική ΖΤΕ, η οποία το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα ξεκινήσει τις εργασίες για την κατασκευή κέντρου εφοδιαστικής αλυσίδας μέσα στο λιμάνι.

Μετά από τη συνάντηση που είχε ο αντιπρόεδρος Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της εταιρείας τηλεπικοινωνιών και δικτύων ZTE Corporation, Τσανγκ Ξιαο Γουέι με τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη, στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ των δύο χωρών κατά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα, αναφέρει το capital.gr.

Η κινεζική εταιρεία - η οποία αποτελεί την 4η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως - σχεδιάζει να πραγματοποιήσει και άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα, όπως η δημιουργία ενός Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης, καθώς και παραγωγική μονάδα η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες της Ευρωπαϊκής Αγοράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ