To γκράφιτι στην Πειραιώς που επέλεξαν για τις κορυφαίες φωτογραφίες της εβδομάδας οι Los Angeles Times [εικόνα] - iefimerida.gr

To γκράφιτι στην Πειραιώς που επέλεξαν για τις κορυφαίες φωτογραφίες της εβδομάδας οι Los Angeles Times [εικόνα]

ATHINA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην καθιερωμένη και εξαιρετικά δημοφιλή ενότητα των φωτογραφιών που χαρακτηρίζουν την εβδομάδα που πέρασε, ανάμεσα στη Συρία και τις άλλες σημαντικές ανά τον κόσμο εξελίξεις, ξεχωρίζει η φωτογραφία ενός mural στην οδό Πειραιώς, που μάλιστα είναι το πρώτο στη σειρά των φωτογραφιών.

Πρόκειται για δημιουργία του μυστηριώδους αλλά σαρωτικού καλλιτέχνη iNO και το σωστό είναι να μιλάμε για mural – ουσιαστικά τοιχογραφία- παρά για γκράφιτι στην συγκεκριμένη περίπτωση. Οι Los Angeles Times χρησιμοποιούν φωτογραφία του Πέτρου Γιαννακούρη για το Associated Press που αποτυπώνει το έργο, όμως και μια αντίστοιχη φωτογραφία του Γιάννη Μπεχράκη έχει κυκλοφορήσει ευρέως στα διεθνή μέσα μέσω του Reuters.

To γκράφιτι στην Πειραιώς που επέλεξαν για τις κορυφαίες φωτογραφίες της εβδομάδας οι Los Angeles Times [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ