Στα 270 εκατ. ευρώ το επίδομα θέρμανσης γα το 2013 – Πιο ελαστικά κριτήρια για περισσότερους δικαιούχους - iefimerida.gr

Στα 270 εκατ. ευρώ το επίδομα θέρμανσης γα το 2013 – Πιο ελαστικά κριτήρια για περισσότερους δικαιούχους

Στα 270 εκατ. ευρώ το επίδομα θέρμανσης γα το 2013 – Πιο ελαστικά κριτήρια για π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις διεργασίες να συνεχίζονται για τον καθορισμό των δικαιούχων, το κονδύλι για το επίδομα θέρμανσης αναμένεται να φτάσει τα 270 εκατ. ευρώ για φέτος (2013-2014). Αυτό ανέφερε κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος επεσήμανε πως για την επόμενη σεζόν το αντίστοιχο ποσό θα φτάσει τα 300 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος παράγοντας πρόσθεσε πως γίνεται ακόμη μελέτη για τα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος, προκειμένου να γίνουν πιο ελαστικά, ώστε να διευρυνθεί ο αριθμός των δικαιούχων του επιδόματος.

Σε ερώτηση γιατί δεν χρησιμοποιούνται και τα 200 εκ. ευρώ που περίσσεψαν φέτος για να γίνει το επίδομα για την τρέχουσα σεζόν 470 εκατ., απέκλεισε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν τα περυσινά κονδύλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ