Εγκλωβίστηκε και έχασε την πρωτιά η Εθνική Ελλάδος – Ηττα με 72 -81 από την εντυπωσιακή Ιταλία - iefimerida.gr

Εγκλωβίστηκε και έχασε την πρωτιά η Εθνική Ελλάδος – Ηττα με 72 -81 από την εντυπωσιακή Ιταλία

Εγκλωβίστηκε και έχασε την πρωτιά η Εθνική Ελλάδος – Ηττα με 72 -81 από την εντυ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν τα κατάφερε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέναντι στην πολύ δυνατή Ιταλία με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη της ήττα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας και, πλέον, το τελευταίο παιχνίδι με τη Φινλανδία είναι τελικός.

Οι παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι δεν κατάφεραν να βρουν αντίδοτο στα τρίποντα των Ιταλών, ενώ, μια καταστροφική τρίτη περίοδος έφερε τους Ιταλούς μπροστά με διαφορά με αποτέλεσμα η «επίσημη αγαπημένη» να κυνηγάει στο τελευταίο δεκάλεπτο το σκορ.

Πλέον η Εθνική είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στην Φινλανδία για να μπορέσει να ξεκινήσει τη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ έχοντας βαθμό, καθώς η συνέχεια αναμένεται να είναι πολύ δύσκολη.

Ζήσης και Περπέρολγου οι διακριθέντες, αλλά σε αυτό το παιχνίδι που έλειψε το καθαρό μυαλό φάνηκε και η απουσία του Βασίλη Σπανούλη.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ