Κεραυνοί από τη λογίστρια του Τσοχατζόπουλου: Με πίεσαν να αλλάξω την απολογία μου - iefimerida.gr

Κεραυνοί από τη λογίστρια του Τσοχατζόπουλου: Με πίεσαν να αλλάξω την απολογία μου

Κεραυνοί από τη λογίστρια του Τσοχατζόπουλου: Με πίεσαν να αλλάξω την απολογία μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βόμβα έριξε η λογίστρια του Ακη Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου καθώς κατήγγειλε πως συγκατηγορούμενοί της, την πίεσαν να αλλάξει σημεία από την απολογία της. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως δέχθηκε πιέσεις από Νίκο Ζήγρα και μια ακόμη κατηγορούμενη στην υπόθεση.

Η κ.Λαμπροπούλου αναφέρθηκε στις πιέσεις του Νίκου Ζήγρα και τόνισε ότι «εγώ ήρθα εδώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και όχι να καταδικάσω συγκατηγορούμενους μου». Τόνισε δε, ότι αγανακτεί με τον ισχυρισμό του πρώην υπουργού πως αυτή του συνέστησε το ακίνητο της Ακρόπολης.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η Λαμπροπούλου, της ασκήθηκαν πιέσεις από συγκατηγορούμενή της για να αλλάξει το σημείο της απολογίας της σχετικά με τη σύσταση της εταιρίας Nobilis. Η Λαμπροπουλου ανέφερε στην απολογία της πως είχε ακούσει ότι την εταιρία είχε συστήσει ο Γιάννης Σμπώκος.

Παράλληλα είπε πως συνέστησε έναν γνωστό της για να εκπροσωπήσει εταιρία «για να βοηθήσει τον κ. Τσοχατζόπουλο».

-Πρόεδρος: Σε τι να τον βοηθήσετε;

-Ε. Λαμπροπούλου: να κρυφτεί κ. Πρόεδρε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ