Το κολιέ της Μέρκελ απέκτησε τον δικό του λογαριασμό στο twitter - iefimerida.gr

Το κολιέ της Μέρκελ απέκτησε τον δικό του λογαριασμό στο twitter

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό του λογαριασμό στο Twitter απέκτησε το κολιέ που φορούσε η γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας με τον Πέερ Στάινμπρουκ.

Η αλυσίδα, που στόλιζε το λαιμό της καγκελαρίου, έφερε τους χρωματισμούς της γερμανικής σημαίας (κίτρινο, κόκκινο και μαύρο) και στο λογαριασμό που δημιουργήθηκε στην γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (@schlandkette), απεικονίζεται ο λαιμός της Μέρκελ με το κολιέ...

Ωστόσο, και η παρουσία του Στέφαν Ράαμπ που έκανε ερωτήσεις στους δύο πολιτικούς δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ο γερμανός κωμικός εκπροσωπούσε το τηλεοπτικό δίκτυο ProSiebenSat1 και, κατά γενική ομολογία υπέβαλε τις πιο άμεσες ερωτήσεις, ενώ δεν δίστασε να διακόψει την Αγκελα Μέρκελ, προκειμένου να της ζητήσει να απαντά συγκεκριμένα στις ερωτήσεις.

Οσο για τον Πέερ Στάινμπρουκ, ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να χαλαρώνει μετά το τέλος της τηλεμαχίας, απολαμβάνοντας μία δροσερή μπύρα σε κολωνάτο ποτήρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ