Εκλογές το αργότερο τον Οκτώβριο «βλέπουν» στη ΝΔ - iefimerida.gr

Εκλογές το αργότερο τον Οκτώβριο «βλέπουν» στη ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εκλογική ετοιμότητα βρίσκεται ήδη η Νέα Δημοκρατία καθώς ο Αντώνης Σαμαράς και οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι το αργότερο τον Οκτώβριο η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να προσφύγει στις κάλπες.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος και ο Α. Σαμαράς θα δώσει το στίγμα της διαρκούς εγρήγορσης στην οποία πρέπει να βρίσκονται όλα τα στελέχη.

Στη Συγγρού επεξεργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς τις λίστες των υποψηφίων βουλευτών, καθώς ο πρόεδρος του κόμματος έχει εκφράσει την επιθυμία για ανανέωση της τάξεως του 30-40%. Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς θα ανεβάσει τους τόνους της αντιπαράθεσης καθώς εκτιμά ότι η κυβέρνηση τους δύο καλοκαιρινούς μήνες θα επιχειρήσει να περάσει από τη Βουλή μια σειρά από σκληρά μέτρα επωφελούμενος από τη σχετική θερινή ραστώνη.

Ταυτόχρονα στη Νέα Δημοκρατία συζητούνται προτάσεις για αποχώρηση του κόμματος από τη διαδικασία της διερεύνησης του σκανδάλου της SIEMENS με ταυτόχρονη καταγγελία των μεθοδεύσεων που ακολούθησε η κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ