Ο Κουβέλης προσέγγισε 6 πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την δημιουργία της νέας Κεντροαριστεράς - iefimerida.gr

Ο Κουβέλης προσέγγισε 6 πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την δημιουργία της νέας Κεντροαριστεράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πολιτικό «φλερτ» με έξι πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς φαίνεται πως βρίσκεται ο Φώτης Κουβέλης, σε μια προσπάθεια ανασυγκρότησης του χώρου μετά και την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση.

Ο κ. Κουβέλης, μπορεί να έχει αποκλείσει τις συζητήσεις με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό επίπεδο, ωστόσο σύμφωνα με το Εθνος συνομιλεί με στελέχη και προσωπικότητες των εκσυγχρονιστών, προκειμένου να ανασυγκροτηθεί η Κεντροαριστερά.

Ειδικότερα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο κ. Κουβέλης συνομιλεί για μια πιθανή συνεργασία με την Αννα Διαμαντοπούλου, τον Νίκο Χριστοδουλάκη, τον Σταύρο Μπένο, τον Χάρη Καστανίδη, τον Τάσο Γιαννίτση και τον Βασίλη Ράπανο, προκειμένου να συγκροτηθεί ο λεγόμενος «τρίτος πόλος» ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ