Ποινή φυλάκισης δύο ετών στον άνδρα που βίασε τη σκυλίτσα στο Ολυμπιακό χωριό - iefimerida.gr

Ποινή φυλάκισης δύο ετών στον άνδρα που βίασε τη σκυλίτσα στο Ολυμπιακό χωριό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινή φυλάκισης δύο ετών, εξαγοράσιμη έναντι του ποσού των πέντε ευρώ ανά ημέρα καταδικάστηκε ο 53χρονος Πολωνός, ο οποίος βίασε το περασμένο Σάββατο στο Ολυμπιακό Χωριό μια σκυλίτσα, μια πράξη που παραδέχθηκε και ο ίδιος στην κατάθεσή του.

Ο 53χρονος κτηνοβάτης δεν παρέστη στο δικαστήριο και κατέθεσε εγγράφως. Στο σχετικό έγγραφο ο Πολωνός υποστηρίζει ότι άρπαξε το ζώο, ότι ακούμπησε το μόριο του στο αιδοίο της σκυλίτσας και αμέσως εκσπερμάτωσε χωρίς να διεισδύσει στον κόλπο του ζώου. Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών επέβαλε επίσης στο δράστη την καταβολή εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, ενώ η Εισαγγελία έχει διατάξει τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης και ελέγχου DNA, αποτελέσματα τα οποία αναμένονται.

Εντωμεταξύ η σκυλίτσα που νοσηλεύεται ακόμα στο κτηνιατρείο είναι πλέον καλύτερα και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ