Να γιατί το κάνει αυτό (στο κρεβάτι)… - iefimerida.gr

Να γιατί το κάνει αυτό (στο κρεβάτι)…

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον θέλεις, σε θέλει, όλα πάνε καλά, επικοινωνείτε, σας αρέσουν τα ίδια πράγματα, στο κρεβάτι όλα καλά, αλλά... κάνει πράγματα που σε αποσυντονίζουν / εκνευρίζουν / απορρυθμίζουν και γενικώς δεν μπορείς να εξηγήσεις, με λογικούς όρους, πάντα.Πριν του τα «χώσεις» δες για ποιο απ' όσα κάνει ευθύνεται η... βιολογία, η ψυχολογία, τα βιώματα ή απλώς ο χαρακτήρας του και μετά αποφασίζεις αν θα πρέπει να το κάνεις θέμα ή απλώς να το αποδεχθείς και να συνεχίσεις σα να μη συμβαίνει.

1. Μετά το σεξ, τον «χάνεις» απ' το πλάνο. Έχεις ήχο – ένα γενναίο ροχαλητό – αλλά δεν έχεις εικόνα.

Μη βιάζεται να το πάρεις κατάκαρδα και να το μεταφράσεις, ανάλογα με τους φόβους σου. Για ύπνο δεν τον στέλνεις εσύ. Τον στέλνει η ανατομία του η ίδια. Σε αρκετούς άντρες, η κόπωση που προκαλεί το σεξ σε συνδυασμό με το άγχος – ειδικά των πρώτων φορών – για το αν θα τα «καταφέρουν», φέρνει ύπνο. Η υπερέκκριση ορμονών και η όλη δραστηριότητα, τον στέλνουν ντουγρού στο μαξιλάρι, ειδικώς αν θεωρήσει ότι ολοκλήρωσε επιτυχώς την αποστολή. Δεν αξίζει, λοιπόν, να θυμώσεις. Μπορείς απλώς να το παλέψεις. Λίγο. Ειλικρινά.

Διαβάστε περισσότερα στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξ ψυχολογία βιολογία βιώματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ