Η Yahoo αλλάζει το σήμα της: To νέο logo θα παρουσιαστεί επίσημα στις 4 Σεπτέμβρη [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Yahoo αλλάζει το σήμα της: To νέο logo θα παρουσιαστεί επίσημα στις 4 Σεπτέμβρη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το διάσημο μωβ logo τους Yahoo θα αλλάξει μέσα στον επόμενο μήνα, όπως ανακοίνωσαν εκπρόσωποι της εταιρείας. Μάλιστα οργανώνει μία καμπάνια «30 μέρες αλλαγής» στα πλαίσια της οποίας θα αλλάζει το logo της κάθε μέρα μέχρι να καταλήξει στο τελικό σχέδιο.

Οπως ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Μάρκετινγκ, Κάθι Σάβιτ «Τη χρονιά που πέρασε, υπήρξε μια ανανεωμένη αίσθηση σκοπού και προόδου στο Yahoo!, και θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να αντανακλούμε αυτό το πνεύμα της καινοτομίας. Καθώς η εταιρεία εξελίσσεται ταχύτατα, το λογότυπο μας πρέπει να ακολουθήσει.»

Ενώ το νέο λογότυπο προορίζεται να αντανακλά την πρόοδο της, η εταιρεία δήλωσε ότι δεν θα θα αλλάξει το πορφυρό χρώμα ή το θαυμαστικό.

«Θέλουμε ταυτόχρονα να διατηρηθεί ο χαρακτήρας που είναι μοναδικός στο Yahoo!, η διασκέδαση, η ζωντάνια και η φιλοξενία, γι 'αυτό θα πρέπει να κρατηθεί το πορφυρό χρώμα και το θαυμαστικό μας»

Το νέο επίσημο λογότυπο της Yahoo θα βγει στις 4 Σεπτεμβρίου 2013, αλλά μέχρι τότε το Yahoo θα αλλάζει καθημερινά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιστοσελίδα Site σήμα Σεπτέμβρης αλλάζει logo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ