Βιβλική καταστροφή στον ελαιώνα της Αμφισσας που παραδόθηκε στις φλόγες - iefimerida.gr
ΕΛΛΑΔΑ 

Βιβλική καταστροφή στον ελαιώνα της Αμφισσας που παραδόθηκε στις φλόγες

Εκτός από τη Φωτιά στο Σούλι Μαραθώνα δύο ακόμη μέτωπα απασχόλησαν τις πυροσβεστικές δυνάμεις της χώρας. Ενα στην Αμφισσα και ένα δεύτερο που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή του αεροδρομίου «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, αλλά οι δυνάμεις κατάφεραν να τη σβήσουν.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στον ελαιώνα στην Αμφισσα, κοντά στο χωριό Σερνικάκι. Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και σύμφωνα με το LamiaStar, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα λόγω των δυνατών ανέμων.

Αυτή την ώρα, επιχειρούν στο σημείο 19 οχήματα με 50 πυροσβέστες, 20 άτομα πεζοπόρο, 5 αεροσκάφη, 2 Πετζετέλ, 11 υδροφόρες και 3 σκαπτικά μηχανήματα.

Παράλληλα η αστυνομία, λόγω της φωτιάς, διέκοψε την κυκλοφορία στον δρόμο Άμφισσας - Ιτέας κοντά στη διασταύρωση για το Σερνικάκι.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για τα χωριά καθώς σε ορισμένα από αυτά έχει σχηματιστεί αντιπυρική ζώνη και η φωτιά δεν πλησιάζει σε σπίτια.

Η φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» είχε ξεκινήσει σε ξερά χόρτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε μάντρα αυτοκινήτων, τυλίγοντας στις φλόγες εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ