CINETROLL: Στο 1 εισιτήριο άλλο 1 δωρεάν όσες φορές θέλεις - Μια μοναδική προσφορά - iefimerida.gr

CINETROLL: Στο 1 εισιτήριο άλλο 1 δωρεάν όσες φορές θέλεις - Μια μοναδική προσφορά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Tάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος ανακαλύπτει την πιο δροσερή καλοκαιρινή κινηματογραφική πρόταση που σου αφήνει λεφτά στην τσέπη για να πάρεις μπύρα από το μπαρ

5 από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους θερινούς κινηματογράφους συμμετέχουν σε μια μοναδική πρωτοβουλία για τα ζεστό μήνα Αύγουστο. Πληρώνεις ένα εισιτήριο και το άλλο είναι εντελώς δωρεάν χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.

Η προσφορά ισχύει για τις πιο «δύσκολες» μέρες του καλοκαιριού για όσους έχουν ξεμείνει στην πόλη, δηλαδή από τις 5 ως τις 21 Αυγούστου και για τις προβολές της Δευτέρας, της Τρίτης και της Τετάρτης. Οι 5 θερινοί κινηματογράφοι που συμμετέχουν είναι πραγματικά μικρές οάσεις δροσιάς σε διαφορετικά σημεία της πόλης, με άψογες συνθήκες προβολής και ατμόσφαιρας και καλύπτουν όλο το φάσμα των ταινιών της εβδομάδας. Πρόκειται για τους: ΑΝΕΣΙΣ (Αμπελόκηποι), ΑΜΙΚΟ (Χαλάνδρι), ΑΝΟΙΞΙΣ (Ν.Ηράκλειο), ΓΑΛΑΤΣΙ (Άλσος Βεϊκου), ΕΚΡΑΝ (Νεάπολη Εξαρχείων).

Η διαδικασία για την εξασφάλιση των δωρεάν εισιτηρίων είναι πολύ απλή. Επισκέπτεσαι τη σελίδα http://summercinemas.gr/kerdiste και με ένα απλό κλικ παίρνεις ένα κωδικό τον οποίο και λες στο ταμείο του κινηματογράφου με την αγορά ενός εισιτηρίου για να λάβεις το άλλο για την ίδια παράσταση εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία υποχρέωση ή προσωπικά στοιχεία και όσες φορές θες για τις παραστάσεις Δευτέρας Τρίτης και Τετάρτης στους παραπάνω κινηματογράφους, από τις 5 ως τις 21 Αυγούστου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω γράψει για την απίστευτη πτώση του αριθμού εισιτηρίων στην Ελλάδα. Και μολονότι σαν χώρα διαθέτουμε ένα από τα πιο φτηνά κινηματογραφικά εισιτήρια σε όλο τον κόσμο, πολλοί αναγνώστες μου έχουν σχολιάσει ότι αδυνατούν εν μέσω κρίσης, να ανταποκριθούν ακόμα και σε αυτό το αντίτιμο, ειδικά όταν πρόκειται για οικογένειες. Με τη συγκεκριμένη προσφορά μια 4μελής οικογένεια μπορεί να πληρώσει για παράδειγμα μόνο δύο εισιτήρια και να απολαύσει την ταινία της επιλογής της σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Oι κωδικοί αλλάζουν κάθε εβδομάδα.

Στο πρώτο τριήμερο της προσφοράς, που ξεκινάει αυτή τη Δευτέρα, οι 5 αίθουσες παίζουν τις εξής ταινίες:

ΑΜΙΚΟ: Όλα για την αγάπη (Stuck in Love)

ANEΣΙΣ: Γούλβεριν (The Wolverine)

ANOIΞΙΣ: Στο Δρόμο (On the road) & Τhe Iceman

EKΡΑΝ: Στο Δρόμο (On the road)

ΓΑΛΑΤΣΙ: Γούλβεριν (The Wolverine)

Κομεντί, δράμα, περιπέτεια ή θρίλερ για μοναδικές καλοκαιρινές κινηματογραφικές αποδράσεις μέσα στην πόλη, με ένα απλό κλικ, και πολλαπλή επιλογή ταινιών και αιθουσών. Η πιο απολαυστική και φτηνή καθημερινή σου έξοδος σου λέει να φέρεις την παρέα σου, εντελώς δωρεάν.

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ