Τα μιούζικαλ που θα δούμε φέτος τον χειμώνα - Πέντε ολοκαίνουργιες παραγωγές - iefimerida.gr

Τα μιούζικαλ που θα δούμε φέτος τον χειμώνα - Πέντε ολοκαίνουργιες παραγωγές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χειμερινή σεζόν προβλέπεται πολύ μουσική, αφού φέτος το χειμώνα τις σκηνές της Αθήνας θα κατακλύσουν εννέα εντυπωσιακά μιούζικαλ, πέντε εκ των οποίων θα είναι εξ ολοκλήρου καινούργιες παραγωγές, με γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες.

Το Παλλάς θα φιλοξενήσει την παράσταση «Sugar: Μερικοί το προτιμούν καυτό» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και με έναν εκλεκτό θίασο που αποτελείται από τους Γιάννη Ζουγανέλη, Θοδωρή Αθερίδη, Ζέτα Μακρυπούλια και Κώστα Βουτσά.

Το Μέγαρο Μουσικής, θα φέρει στη σκηνή το «Cabaret» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου και βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του 1972 με τη μοναδική Λάιζα Μινέλι, στη θέση της οποίας θα δούμε τη Μαρία Ναυπλιώτου.

Το Badminton θα γεμίσει εντυπωσιακές γάτες, με το ανατρεπτικό μιούζικαλ «Cats» του Άντριου Λόυντ Βέμπερ που καταφθάνει από το Λονδίνο. Στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί επίσης και η παράσταση για τη ζωή της Σοφίας Βέμπο, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια και με πρωταγωνίστρια τη Μαρινέλλα.

Τέλος στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού θα δούμε το μιούζικαλ Annie, βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του 1982, με τους Άννα Παναγιωτοπούλου και Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Παράλληλα, εκτός από τις νέες παραγωγές, επιστρέφουν για τη χειμερινή σεζόν, άλλα τέσσερα μιούζικαλ που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία φέτος: «Chicago», «Δαίμονες», «Μίκης Θεοδωράκης: Ποιος τη ζωή μου» και «Θα σε πάρω να φύγουμε»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ