«Φέτες» ο Ματ Ντέιμον στη νέα του ταινία - Γυμναζόταν 4 ώρες κάθε μέρα [εικόνα] - iefimerida.gr

«Φέτες» ο Ματ Ντέιμον στη νέα του ταινία - Γυμναζόταν 4 ώρες κάθε μέρα [εικόνα]

«Φέτες» ο Ματ Ντέιμον στη νέα του ταινία - Γυμναζόταν 4 ώρες κάθε μέρα [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνώριστος έγινε ο Ματ Ντέιμον για τις ανάγκες του ρόλου του στη νέα ταινία «Elysium» που βγει σε λίγες ημέρες στους κινηματογράφους. Συγκεκριμένα ο 42χρονος ηθοποιός έλιωσε κυριολεκτικά στο γυμναστήριο και απέκτησε ένα σώμα που θα ζήλευαν πολλοί νεότεροι συνάδελφοί του.

Οπως δήλωσε ο ίδιος: «Ο σκηνοθέτης Νιλ Μπλοκαμπ ήταν πολύ συγκεκριμένος για το πώς ήθελε να δείχνω. Έβαλε τη φωτογραφία του προσώπου μου πάνω στη φωτογραφία ενός άλλου σώματος, προσέλαβε προσωπικό γυμναστή κι εγώ πήγα σε αυτόν με τη φωτογραφία στο χέρι και του ζήτησα να με κάνει έτσι». Μάλιστα ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι γυμναζόταν τουλάχιστον 4 ώρες κάθε μέρα.

Ο ρόλος του Ματ Ντέιμον στο Elysium, είναι του Max, ενός επαναστάτη ειρηνιστή που προσπαθεί να φέρει την ισότητα στον πλανήτη, εν έτει 2159, όπου η Γη έχει σχεδόν καταστραφεί και η ελίτ του κόσμου ζει στον υπερσύγχρονο διαστημικό σταθμό Elysium, ενώ οι υπόλοιποι άνθρωποι φυτοζωούν στον κατεστραμμένο, υπέρ-κατοικημένο πλανήτη Γη.

«Φέτες» ο Ματ Ντέιμον στη νέα του ταινία - Γυμναζόταν 4 ώρες κάθε μέρα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Δείτε στην εικόνα που ακολουθεί το νέο σώμα του Ματ Ντέιμον:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ