Ζήγρας για Ακη: Ρωτήστε τον για τις διακοπές στη Σαρδηνία, το γάμο στο Παρίσι, τη βάπτιση στο Πατριαρχείο - iefimerida.gr

Ζήγρας για Ακη: Ρωτήστε τον για τις διακοπές στη Σαρδηνία, το γάμο στο Παρίσι, τη βάπτιση στο Πατριαρχείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ρωτήστε τον για τις διακοπές που έκανε στη Σαρδηνία με την Βίκυ Σταμάτη με ιδιωτικό αεροσκάφος. Για τα έξοδα για το γάμο του στο Παρίσι, για τη βάπτιση του παιδιού του στο Πατριαρχείο». Ο Νίκος Ζήγρας συνέχισε την Πέμπτη να «πυροβολεί» εναντίον του εξαδέλφου του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Ως συνέχεια των όσων είπε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων την Πέμπτη για τα 100.000-150.000 ευρώ που παρέδιδε εβδομαδιαίως στον πρώην υπουργό, ο κατηγορούμενος Νίκος Ζήγρας, στη δεύτερη μέρα της απολογίας του, προέτρεψε τους δικαστές να ρωτήσουν τον Ακη Τσοχατζόπουλο για το «που βρήκε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ που ξόδεψε για να βγει βουλευτής και να έχει ασυλία».

Σε αυτό το σημείο πήρε τον λόγο ο πρώην υπουργός ο οποίος ανέφερε:«Είναι απολογία κατηγορουμένου αυτό; Κατηγορητήριο είναι αυτό... Δεν μπορούμε να ακούμε ό,τι να είναι».

Ο Νίκος Ζήγρας ισχυρίστηκε ότι όλα ξεκίνησαν το 1997-1998 όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον έφερε σε επαφή «με κάποιον Ντίνο Μιχαηλίδη» (σ.σ.: τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου και ήδη κατηγορούμενο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος), ο οποίος «του έδινε βαλίτσα με μετρητά ή επιταγές σε φάκελο με τελικό παραλήπτη τον Ακη Τσοχατζόπουλο».

Αρχικά, όπως είπε, δεν είχε υποψιαστεί κάτι ύποπτο, αλλά αργότερα κατάλαβε ότι τα χρήματα αυτά ήταν από εξοπλιστικά προγράμματα.

«Τα γνώριζε όλα ο Ακης και κρατούσε σημειώσεις. Εγώ πίστευα απόλυτα τον Ακη», συνέχισε τονίζοντας ότι δεν είχε κανένα περιουσιακό όφελος από τον Ακη Τσοχατζόπουλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ