Η Καθημερινή κατακεραυνώνει τους «κρυπτόμενους βουλευτές»: Δεν ψηφίζουν τα νομοσχέδια για να αποφύγουν το πολιτικό κόστος - iefimerida.gr

Η Καθημερινή κατακεραυνώνει τους «κρυπτόμενους βουλευτές»: Δεν ψηφίζουν τα νομοσχέδια για να αποφύγουν το πολιτικό κόστος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πολιτική απαιτεί ευελιξία, αλλά απαιτεί επίσης θάρρος και ανάληψη ευθυνών απ' όσους ασχολούνται με αυτήν. Επομένως δεν είναι θαρραλέα ούτε υπεύθυνη η στάση των βουλευτών που είτε θέλουν να δείξουν ότι διαφωνούν είτε θέλουν να αποφύγουν το προσωπικό κόστος, ανέξοδα και εκ του ασφαλούς, γράφει στο κύριο άρθρο της η Καθημερινή, επικρίνοντας τους πολιτικούς που το παίζουν καλά παιδιά.

«Φωτογραφίζοντας» τον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Δημήτρη Κυριαζίδη, τους δύο βουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν παρών στο νομοσχέδιο για την κινητικότητα στους εκπαιδευτικούς όντας σίγουροι ότι το νομοσχέδιο θα το ψηφίσουν άλλοι η Καθημερινή τους κατακεραυνώνει και σχεδόν καλεί τον Αντώνη Σαμαρά να τους διαγράψει:

«Ιδιαίτερα όταν καλούνται να πάρουν θέση σε κρίσιμα θέματα για το σήμερα και το αύριο της χώρας. Ασφαλώς οι βουλευτές έχουν ελεύθερη βούληση, δεν μπορούν όμως να δηλώνουν ουδετερότητα, κρυπτόμενοι πίσω από ένα «παρών» και σίγουροι ότι οι συνάδελφοί τους θα τους καλύψουν με την ψήφο τους, εισπράττοντας όλο το βάρος της δυσαρέσκειας. Με αυτήν την έννοια, σωστά προειδοποιεί ο πρωθυπουργός τους κρυπτόμενους» γράφει στο κύριο άρθρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ