Kαρέ-καρέ η έξοδος της Κέιτ Μίντλετον αγκαλιά με το βασιλικό μωρό, τρίτο διάδοχο του βρετανικού θρόνου, από το μαιευτήριο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Kαρέ-καρέ η έξοδος της Κέιτ Μίντλετον αγκαλιά με το βασιλικό μωρό, τρίτο διάδοχο του βρετανικού θρόνου, από το μαιευτήριο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως έγινε η έξοδος του βασιλικού μωρού -τρίτου διαδόχου του βρετανικού θρόνου- από το μαιευτήριο αργά το απόγευμα της Τρίτης και μόλις μια μέρα από τη γέννησή του.

Χιλιάδες πολιτών, φωτογράφων και δημοσιογράφων περίμεναν υπομονετικά έξω από το μαιευτήριο για να απαθανατίσουν τη στιγμή. Λίγο μετά τις 9 το βράδυ ώρα Ελλάδος η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον έχοντας στην αγκαλιά τον... πρίγκιπά της και στο πλευρό της τον Γουίλιαμ εμφανίστηκε στο κατώφλι του νοσοκομείου.

Ακολούθησε παροξυσμός: Τα φλας πήραν φωτιά και το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε κυριολεκτικά να ουρλιάζει. Το ζευγάρι, με το μωρό στην αγκαλιά στάθηκε μπροστά στις κάμερες και ευδιάθετοι έκαναν και κάποιες σύντομες δηλώσεις.

«Ευτυχώς, μοιάζει περισσότερο στη μητέρα του και έχει περισσότερα μαλλιά από μένα», είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και πρόσθεσε πως όταν μεγαλώσει το παιδί του, θα του «υπενθυμίσει» ότι παίδεψε τους γονείς του, καθώς ο τοκετός της Κέιτ άργησε λίγο περισσότερο, απ' ότι είχε προβλεφθεί.

Το ζευγάρι απάντησαν και στις ερωτήσεις για το όνομα του διαδόχου του βρετανικού θρόνου που έπεφταν βροχή: «Ακόμα το σκεφτόμαστε», περιορίστηκαν να πουν.

Στη συνέχεια η Κέιτ Μίντλετον με το βασιλικό μωρό επιβιβάστηκαν στο πίσω κάθισμα του τζιπ τους και με οδηγό τον πρίγκιπα Γουίλιαμ κατευθύνθηκαν προς το παλάτι του Κένσικτον όπου μένουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ