Νέος πόλεμος Καμίνη - Χρυσής Αυγής για τα «συσσίτια του μίσους» - iefimerida.gr

Νέος πόλεμος Καμίνη - Χρυσής Αυγής για τα «συσσίτια του μίσους»

Νέος πόλεμος Καμίνη - Χρυσής Αυγής για τα «συσσίτια του μίσους»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελεσίγραφο στη Χρυσή Αυγή ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει τη διανομή τροφίμων στην πλατεία Αττικής που έχει ανακοινώσει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου έστειλε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

«Η δημοτική αρχή της Αθήνας έχει καταστήσει σαφές, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι για τη δημόσια διανομή ειδών σε δημόσιο χώρο της πόλης, απαραίτητη είναι η σχετική άδεια από τον δήμο Αθηναίων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.

«Ως εκ τούτου η προγραμματισμένη για αύριο διανομή ειδών και τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή στην πλατεία Αττικής είναι παράνομη, καθώς δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία αδειοδότησης και πολιτικά απαράδεκτη, διότι προάγει συνειδητά το ρατσισμό και την ξενοφοβία», πρόσθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Για τον λόγο αυτόν διαμηνύει πως σε κάθε περίπτωση «εφαρμόζοντας τη νομοθεσία, ο δήμος Αθηναίων, σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές αρχές, δεν πρόκειται να ανεχθεί την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης».

Η Χρυσή Αυγή έχει ανακοινώσει ότι την Τετάρτη στις 18:00 στην πλατεία Αττικής πρόκειται να διανείμει προϊόντα και τρόφιμα σε Ελληνες πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι σε μια ανάλογη εκδήλωση τη Μεγάλη Εβδομάδα, η οποία ματαιώθηκε γιατί η Χρυσή Αυγή δεν είχε λάβει άδεια, είχαν γίνει επεισόδια, καθώς για την εκκένωση της πλατείας είχε επέμβει η αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ