Ιλίρ Κούπα, το δεξί χέρι του Κόλα: Ο άνθρωπος που κλέβει όποιο αυτοκίνητο θέλει - iefimerida.gr

Ιλίρ Κούπα, το δεξί χέρι του Κόλα: Ο άνθρωπος που κλέβει όποιο αυτοκίνητο θέλει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Στενεύει ο κλοιός» γύρω από τον Αλβανό κακοποιό Ιλίρ Κούπα, ο οποίος θεωρείται από την αστυνομία ο υπαρχηγός της συμμορία του Μάριον Κόλα και ένας εξίσου σκληρός και αδίστακτος εγκληματίας, ο οποίος δεν διστάζει να ανοίξει πυρ και να σκοτώσει προκειμένου να παραμείνει ασύλληπτος.

Ο Ιλίρ Κούπα, ο οποίος γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1986, ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Μάριον Κόλα και ο πιο επικίνδυνος από την συμμορία των Αλβανών κακοποιών μετά τον -νεκρό πλέον- Κόλα.

Ο Κούπα, ο οποίος είχε συλληφθεί για διακίνηση όπλων και εκρηκτικών στη Θήβα, φαίνεται πως ήξερε τα πιο πολλά από τα σχέδια του αρχηγού του, ο οποίος τον εμπιστευόταν απόλυτα. Ηταν μάλιστα ο κακοποιός ο οποίος έμεινε δίπλα στον Κόλα όταν σημειώθηκε η πρώτη διάσπαση στην ομάδα τους προκειμένου να παραπλανήσουν τις αστυνομικές αρχές και τον ακολούθησε στην προσπάθεια διαφυγής τους μετά την εξουδετέρωση του Εντσον Λίκα και του θείου του Φλαμούρ Λίκα.

Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι ο 27χρονος Αλβανός εκτός από αδίστακτος κακοποιός ήταν και ο άνθρωπος ο οποίος φρόντιζε να «προμηθεύεται» η συμμορία με μεταφορικά μέσα, καθώς θεωρείται «αυθεντία» στην κλοπή οχημάτων, με την ΕΛ.ΑΣ να επισημαίνει ότι σε εκείνον οφείλεται η συχνή «αλλαγή» οχημάτων που πραγματοποίησαν οι Αλβανοί κακοποιοί αυτούς τους 4 μήνες προκειμένου να χαθούν τα ίχνη τους.

Κατά τη διάρκεια της ένοπλης συμπλοκής με τους αστυνομικούς, ο Κούπα ήταν δίπλα στον Μάριον Κόλα, μέχρι τη στιγμή που όπως εικάζουν οι αστυνομικές πηγές οι δύο κακοποιοί αποφάσισαν να «ανοίξουν» μια απόσταση περίπου 100 μέτρων για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να περικυκλωθούν.

Η σύλληψη του Κούπα, φαίνεται πως είναι θέμα ωρών, καθώς εκτιμάται ότι είναι οπλισμένος αλλά τραυματισμένος, χωρίς τρόφιμα και αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ