Super Cars: Τα αυτοκίνητα του δικτάτορα - iefimerida.gr

Super Cars: Τα αυτοκίνητα του δικτάτορα

Super Cars: Τα αυτοκίνητα του δικτάτορα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσα αυτοκίνητα και μάλιστα πανάκριβα μπορεί να έχει ένας άνθρωπος; Ειδικά αν δεν έχει δουλέψει ποτέ για να τα αποκτήσει; Η απάντηση εδώ είναι 26, εκ των οποίων 7 Ferrari, 5 Bentley, 4 Rolls Royce, 4 Mercedes, 1 Maserati MC12 και 2 Bugatti με ελάχιστα χιλιόμετρα στο κοντέρ, ενώ το παλικάρι που τα χρειαζόταν όλα είναι ο γιός του δικτάτορα της Ισημερινής Γουινέας Teodore Obiang Nguema. Μιας λιλιπούτειας αφρικανικής χώρας, το μέσο ημερήσιο εισόδημα των υπηκόων της είναι δεν είναι 2 δολάρια. Το τελευταίο φυσικά δεν εμπόδισε διόλου το δικτάτορα και τον κανακάρη του να ξοδέψουν και να ξοδεύουν μυθικά ποσά όχι μόνο για αυτοκίνητα, αλλά και για σκάφη και πολυτελείς κατοικίες στο Παρίσι.

Η συλλογή των super cars του Teodore junior, το χαιδευτικό του είναι Teodorin, κατασχέθηκε πάντως στο Παρίσι όπου είχε μεταφερθεί, μετά από καταγγελίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και κάποια από αυτά πουλήθηκαν σε πλειστηριασμό έναντι 3,6 εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό αυτό μπορεί να μην αποτυπώνει την πραγματική αξία των αυτοκινήτων, όμως έχει δημιουργήσει ένα πρόβλημα στις γαλλικές αρχές, μιας και δεν γνωρίζουν πως να το διαθέσουν ώστε να πιάσει τόπο για τους υπηκόους της Ισημερινής Γουινέας, στους οποίους άλλωστε και ανήκει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ