Η απίστευτη φάρσα της Sun: Εβαλε σωσίες της Κέιτ και του Γουίλιαμ να σπείρουν τον πανικό με ψεύτικη γέννα - iefimerida.gr

Η απίστευτη φάρσα της Sun: Εβαλε σωσίες της Κέιτ και του Γουίλιαμ να σπείρουν τον πανικό με ψεύτικη γέννα

Η απίστευτη φάρσα της Sun: Εβαλε σωσίες της Κέιτ και του Γουίλιαμ να σπείρουν το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και εβδομάδες είναι σε επιφυλακή όλη η Βρετανία. Δεν βαρέθηκε μόνο η βασίλισσα Ελισάβετ να περιμένει την «άφιξη» του μωρού της Κέιτ Μίντλεντον και του Πρίγκιπα Γουίλιαμ. Προφανώς κουράστηκαν από την αναμονή και οι δημοσιογράφοι. Ετσι η Sun αποφάσισε να σκαρώσει μία απίστευτη φάρσα, που ξεσήκωσε τους εκπροσώπους του Τύπου, αφού τους έκανε να πιστέψουν πως ήρθε η ώρα για τα γεννητούρια.

Η βρετανική εφημερίδα έστειλε δύο σωσίες της Κέιτ και του Γουίλιαμ στο μαιευτήριο που θα γεννηθεί το «βασιλικό μωρό». Μόλις έφτασε εκεί το αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα συνοδευόταν, επικράτησε πανικός ανάμεσα στους φωτογράφους και τους καμεραμάν.

Οταν όμως το ζευγάρι γύρισε προς το μέρος τους αποκάλυψε τα μπλουζάκια που φορούσαν μέσα από τα ρούχα τους, που έγραφαν πως η Sun είναι «το νο1 για τα νέα του βασιλικού μωρού»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ