Καθηγητής γυμναστικής φορούσε τα ίδια ρούχα για 40 χρόνια [εικόνα] - iefimerida.gr

Καθηγητής γυμναστικής φορούσε τα ίδια ρούχα για 40 χρόνια [εικόνα]

Καθηγητής γυμναστικής φορούσε τα ίδια ρούχα για 40 χρόνια [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η περίπτωση του Ντέιλ Ιρμπι, καθηγητή γυμναστικής στο δημοτικό σχολείο Preston-Wood, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα, ωστόσο σε όλη τη διάρκεια της 40χρονης θητείας του φωτογραφιζόταν στην επετηρίδα φορώντας ακριβώς τα ίδια ρούχα.

Το περιστατικό ανέδειξε η εφημερίδα Dallas Morning News και οι φωτογραφίες από τις 40 επετηρίδες του δημοτικού σχολείου έχουν κάνει διάσημο τον συνταξιούχο πια καθηγητή.

Οπως παραδέχτηκε ο ίδιος, από το 1973 που ξεκίνησε να δουλεύει στο Preston-Wood μέχρι και το 2012 που ήταν η τελευταία του χρονιά ως καθηγητής εκεί, κάθε χρόνο φορούσε ένα συγκεκριμένο λευκό πουκάμισο και το ίδιο πάντα καφέ γιλέκο για να φωτογραφηθεί για την σχολική επετηρίδα.

Μάλιστα όταν η ιστορία δημοσιεύθηκε, ο ίδιος πόζαρε για την εφημερίδα όλο καμάρι κρατώντας το πουκάμισο και το γιλέκο στα χέρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ