Φυλλάδια με ενδεικτικές τιμές διαδρομών θα έχουν οι οδηγοί ταξί για να μην κλέβουν οι επιτήδειοι τους τουρίστες - iefimerida.gr

Φυλλάδια με ενδεικτικές τιμές διαδρομών θα έχουν οι οδηγοί ταξί για να μην κλέβουν οι επιτήδειοι τους τουρίστες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οριστική λύση στο ζήτημα της εξαπάτησης των τουριστών από επιτήδειους οδηγούς ταξί οι οποίοι τους υπερχρεώνουν επιχειρεί να δώσει το υπουργείο Τουρισμού σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, με την έκδοση ενημερωτικών φυλλαδίων, τα οποία θα πληροφορούν τους τουρίστες με ενδεικτικές τιμές διαδρομών και άλλες πληροφορίες.

Σε σύσκεψη που είχε η Ολγα Κεφαλογιάννη με τον υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον γ.γ. Τουρισμού Τάσο Λιάσκο και τον πρόεδρο των οδηγών ταξί Θύμιο Λυμπερόπουλο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εφαρμογή των προβλεπόμενων νομοθετικών ρυθμίσεων για τα μικρά τουριστικά λεωφορεία (μίνι βαν) και για την αποτελεσματικότερη συμβολή τους στην επιδιωκόμενη βελτίωση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους τουρίστες.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης, ήταν ο ρόλος που παίζουν και η σημασία που έχουν για την τουριστική εικόνα της Ελλάδας οι οδηγοί ταξί. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε να εκδοθούν ειδικά ενημερωτικά έντυπα με τα οποία θα εφοδιαστούν όλα τα ταξί που εξυπηρετούν τουρίστες στις πύλες εισόδου και εξόδου της χώρας, με ενδεικτικές τιμές διαδρομών και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν τα περιστατικά εξαπάτησης των τουριστών από διάφορους επιτήδειους οδηγούς ταξί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ