Ο μυστηριώδης «αντίπαλος» του Τσίπρα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Τον έψαχναν στο Συνέδριο και δεν τον έβρισκαν - iefimerida.gr

Ο μυστηριώδης «αντίπαλος» του Τσίπρα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Τον έψαχναν στο Συνέδριο και δεν τον έβρισκαν

Ο μυστηριώδης «αντίπαλος» του Τσίπρα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Τον ψάχνουν σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ απασχόλησε αρκετά τα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, κατά τη διαδικασία της εκλογής προέδρου τα φώτα έπεσαν στους δύο άλλους υποψήφιους και αουτσάιντερ για τη θέση του Αλέξη Τσίπρα.

Για την ακρίβεια όσα φώτα και να έπεσαν στον «μυστηριώδη» Πάνο Ηλιόπουλο ο οποίος έχει δηλώσει υποψηφιότητα για την προεδρία, ωστόσο, κανένας δεν μπόρεσε να καταλάβει που βρίσκεται.

Πληροφορίες του iefimerida αναφέρουν ότι δεν έχει κάνει την εμφάνισή του στο Συνέδριο γεγονός που προκαλεί εντύπωση, ενώ από την Κουμουνδούρου τον χαρακτηρίζουν «ακατάτακτο».

Προέρχεται μεν από την συνιστώσα «Ενεργοί Πολίτες» της οποίας ηγείται ο Μανώλης Γλέζος, ωστόσο, τον τελευταίο καιρό δεν δραστηριοποιείται μαζί τους, ενώ στο παρελθόν έχει ασκήσει κριτική σε διάφορες πλευρές όπως και στην «Αριστερή Πλατφόρμα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Για το λόγο αυτό έσπευσε και η πλευρά του κ. Γλέζου να διευκρινίσει ότι ο κ. Ηλιόπουλος δεν κατεβαίνει ως υποψήφιος των «Ενεργών Πολιτών» καθώς αυτοί συμμετέχουν στο ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ