Οι εξορκιστές... εμπνέονται από τη Μαντόνα – Η «ιέρεια» της ποπ είναι το θέμα του συνεδρίου τους - iefimerida.gr

Οι εξορκιστές... εμπνέονται από τη Μαντόνα – Η «ιέρεια» της ποπ είναι το θέμα του συνεδρίου τους

Οι εξορκιστές...εμπνέονται από τη Μαντόνα – Η «ιέρεια» της ποπ είναι το θέμα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεκαετίες, από την αρχή της καριέρας της, η Μαντόνα έχει κάνει ότι περνούσε από το χέρι της για να εξαγριώσει τους Καθολικούς. Από την επιλογή του ονόματός της, έως τις συναυλίες, τα βίντεο κλιπ και τους στίχους των τραγουδιών της που έχουν ξεκάθαρες αναφορές στη θρησκεία, οι οποίες κάθε άλλο παρά ενθουσιάζουν τους πιστούς.

Η «ιέρεια» της ποπ όμως φαίνεται πως έκανε κάτι νέο που τους εξαγρίωσε. Για αυτό θα αποτελέσει θέμα σε συνέδριο εξορκιστών!

Πρόκειται για το ραντεβού που δίνει η διεθνής κοινότητα του κλάδου κάθε δύο χρόνια. Αυτή τη φορά, σε ένα μοναστήρι στην Πολωνία, θα συζητήσουν το «πρόβλημα Μαντόνα» όπως έχουν ανακοινώσει.

Ανάμεσα λοιπόν στα καυτά θέματα που θίγουν οι περίπου 300 εξορκιστές που μετέχουν κάθε φορά στο συνέδριο είναι η «τρέχουσα τάση του βαμπιρισμού στην Ευρώπη» και «η εξαπάτηση του διαβόλου κατά τη διάρκεια του εξορκισμού», σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων. Αυτή τη φορά όμως θα καταπιαστούν με κάτι πιο σοβαρό.

«Μέρος του συνεδρίου είναι αφιερωμένο στο κρυμμένο υποσυνείδητο μήνυμα της επικοινωνίας και έμπνευση για αυτό αποτέλεσε η γυναίκα που τολμά να αποκαλεί τον εαυτό της Μαντόνα. Ανησυχούμε για τις συναυλίες της», εξήγησε ο εξορκιστής και διοργανωτής του συνεδρίου, Αντρζέι Γκρέφκοβιτς.

Δεν έχει διευκρινιστεί πάντως αν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα επιχειρήσουν να... διαβάσουν την Μαντόνα, προκειμένου να εξαγνίσουν την κολασμένη ψυχή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ