Ταυτοποιήθηκαν σε προκήρυξη τα αποτυπώματα ενός εκ των συλληφθέντων για τους «Πυρήνες» - iefimerida.gr

Ταυτοποιήθηκαν σε προκήρυξη τα αποτυπώματα ενός εκ των συλληφθέντων για τους «Πυρήνες»

Ταυτοποιήθηκαν σε προκήρυξη τα αποτυπώματα ενός εκ των συλληφθέντων για τους «Πυ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με τους δύο συλληφθέντες νεαρούς οι οποίοι φέρονται α είναι μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», καθώς τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο προσχέδιο προκήρυξης ανήκουν στον ένα από τους δύο συλληφθέντες.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία είχε βρει στα σκουπίδια χειρόγραφο προσχεδίου προκήρυξης της οργάνωσης και αυτό που προκύπτει από τα μέχρι στιγμής ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων είναι ότι τα αποτυπώματα ανήκουν σε έναν από τους δύο συλληφθέντες.

Τα δύο φερόμενα μέλη των Πυρήνων, ήταν υπό παρακολούθηση για έναν περίπου μήνα, μετά και την ανατίναξη του αυτοκινήτου της Διευθύντριας των Φυλακών Κορυδαλλού, στη Δάφνη. Σε αυτό το διάστημα οι συλληφθέντες φαίνεται πως είχαν συμμετοχή στην ανατίναξη αυτοκινήτου σωφρονιστικού υπαλλήλου στο Άργος στις 12 Ιουνίου, και στην αποστολή του εκρηκτικού φακέλου με παραλήπτη τον πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής.

Η κίνηση που πρόδωσε τους δύο αντιεξουσιαστές, ήταν η επίσκεψη του ενός σε μπουγατσοπωλείο της Σταυρούπολης, το οποίο είχε σύμβαση με τα ΕΛ.ΤΑ για αποστολή δεμάτων, γεγονός που δεν γνώριζε η Αντιτρομοκρατική. Μετά όμως και την έκρηξη στο Κρυονέρι, όπου διαπιστώθηκε πως ο φάκελος είχε σταλεί από την Θεσσαλονίκη, οι έρευνες εντατικοποιήθηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ