Αποχώρησαν οι οδηγοί ταξί από τη Λ.Μεσογείων - iefimerida.gr

Αποχώρησαν οι οδηγοί ταξί από τη Λ.Μεσογείων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποχώρησαν οι οδηγοί ταξί από τη λεωφόρο Μεσογείων και σταδιακά ομαλοποιείται η κυκλοφορία. Νωρίτερα είχε δημιουργηθεί κυκλοφοριακό έμφραγμα, καθώς οι οδηγοί ταξί πραγματοποιούν αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταφορών έχοντας κάνει κατάληψη στις δύο αριστερές λωρίδες και στα δύο ρεύματα.

Όπως έγινε γνωστό η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του κ. Ραγκούση, με αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών ταξί, δεν θα πραγματοποιηθεί, δεδομένου ότι ο υπουργός συμμετάσχει στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση αυτή ενδέχεται να γίνει αύριο.

Από χθες έχουν οδηγηθεί σε πορεία σύγκρουσης οι σχέσεις των αυτοκινητιστών και του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, μετά την απόφαση για πλήρη απελευθέρωση του κλάδου των ταξί.

Χθες εξάλλου το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας. Έτσι τα ταξί όλης της χώρας, θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 5 τα ξημερώματα σήμερα, έως τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Από το πρωί είχαν ακινητοποιήσει τα οχήματά τους στη δεξιά πλευρά των παρακάτω δρόμων, στο ρεύμα προς Αθήνα:

Λεωφ. Βουλιαγμένης, στο ύψος του Αλίμου, 40 οχήματα

Π. Τσαλδάρη στο Περιστέρι, 30 οχήματα

Λεωφ. Μεσογείων, στο ύψος του υπουργείου Μεταφορών, 50 οχήματα

Λεωφ. Συγγρού, στον Αγιο Σώστη, 100 οχήματα

Λεωφ. Ποσειδώνος, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, 100 οχήματα

Λεωφ. Κηφισίας, στο ύψος της Κατεχάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ