Το καλοκαίρι που η Αλίκη Βουγιουκλάκη χώρισε τον Βλάσση Μπονάτσο. Τι έλεγε η ίδια [εικόνες] - iefimerida.gr

Το καλοκαίρι που η Αλίκη Βουγιουκλάκη χώρισε τον Βλάσση Μπονάτσο. Τι έλεγε η ίδια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πιο μοναχικό καλοκαίρι της ζωής της μίλησε η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξη της το 1987 που αναδημοσιεύει το Joytv.

26 χρόνια πριν η Αλίκη περνούσε ένα από τα πιο δύσκολα, σε προσωπικό επίπεδο, καλοκαίρι της ζωής της. Μόλις είχε χωρίσει από τον Βλάσση Μπονάτσο και αναθεώρησε πολλά πράγματα. Ακόμη και τον ίδιο της τον εαυτό. Για αυτό και παραχώρησε μια συνέντευξη, από τις ελάχιστες που αφήναν στο κοινό να διακρίνει την μελαγχολία και την πικρία πίσω από το πιο αισιόδοξο πρόσωπο της Ελλάδας.

Εκεί όπου, μεταξύ άλλων, είπε «Ήταν στενάχωρο το φετινό μου καλοκαίρι. Μου έλειψε η συντροφικότητα που μου έδειχνε ο κόσμος και επιπλέον είχα και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ζω μέσα από την δουλειά μου που είναι για μένα η φυγή μου. Ζητούσα αισιοδοξία για αυτό επέλεξα για αυτό το χειμώνα να παίξω το 'Λίγο πιο νωρίς λίγο ποιο αργά'».

Το καλοκαίρι που η Αλίκη Βουγιουκλάκη χώρισε τον Βλάσση Μπονάτσο. Τι έλεγε η ίδια [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αν και εκείνη η δηλωσή της που συζητήθηκε περισσότερο ήταν το «Είμαι λιποτάκτης της ίδιας μου της ζωής. Φυγή μου είναι μόνο το εξοχικό μου σπίτι. Πήγα ένα Σαββατοκύριακο στην Σκιάθο, αλλά δεν μπόρεσα να βγω στο νησί από το σκάφος που με φιλοξενούσε. Τόσος ήταν ο κόσμος που μαζεύτηκε. Που με ξέρουν όλοι αυτοί; Δεν κάνω πια ταινίες, δεν κάνω τηλεόραση, μόνο θέατρο».

Για την υπόλοιπη συνέντευξη και περισσότερες φωτογραφίες, μπείτε στο www.joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ