Η ευρηματική καμπάνια της Cosmote με την Ελληνίδα μάνα για την προώθηση των ταχύτατων υπηρεσιών της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η ευρηματική καμπάνια της Cosmote με την Ελληνίδα μάνα για την προώθηση των ταχύτατων υπηρεσιών της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσβαση σε υπηρεσίες τέταρτης γενιάς έχει ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας καθώς η κάλυψη του δικτύου 4G της COSMOTE ανέρχεται σε 46%, λίγους μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Με τις υπηρεσίες 4G να είναι ήδη διαθέσιμες σε περισσότερες από 50 περιοχές σε όλη τη χώρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, αλλά και πολλοί άλλοι δημοφιλείς προορισμοί), το δίκτυο 4G της COSMOTE προσφέρει υπερδιπλάσια κάλυψη από άλλα δίκτυα, ενώ οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν έως και 10 φορές γρηγορότερο Mobile Internet.

Η κάλυψη ανά περιοχή αποτυπώνεται στη νέα σελίδα 4G στο site της COSMOTΕ. Η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα σε όλους της συνδρομητές της με συσκευές 4G να ενεργοποιήσουν εντελώς δωρεάν την πρόσβαση στο δίκτυο 4G έως τις 31/10/13.

Η ευρηματική καμπάνια της Cosmote με την Ελληνίδα μάνα για την προώθηση των ταχύτατων υπηρεσιών της [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Τις απίστευτες ταχύτητες που προσφέρει το COSMOTE 4G παρουσιάζει η νέα καμπάνια της εταιρείας που είναι ήδη στον αέρα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ