Ζάχος Χατζηφωτίου-Τζένη Καρέζη: Οι απιστίες που οδήγησαν στο διαζύγιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζάχος Χατζηφωτίου-Τζένη Καρέζη: Οι απιστίες που οδήγησαν στο διαζύγιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παρασκήνιο του επεισοδιακού γάμου του Ζάχου Xατζηφωτίου και της Τζένης Καρέζη φωτίζει αφιέρωμα του Joy TV.

Εκείνη ήταν η λαμπερή σταρ του ελληνικού Σινεμά. Εκείνος καταξιωμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας, που μόλις είχε αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήματα στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις. Όταν συναντηθήκαν, σε μια δεξίωση εκείνος έμεινε άναυδος «Όταν φάνηκε να κατεβαίνει από το επάνω μέρος της σκάλας, έμεινα άφωνος. Ήταν το πιο όμορφο πλάσμα που είχα δει ως τότε στη ζωή μου», θα γράψει στην αυτοβιογραφία του.

Μετά από λίγους μήνες παντρεύτηκαν. O γάμος έγινε στις 7 Μαΐου 1962, στην εκκλησία της Αγίας Φιλοθέης, με πλήθος κόσμου να συρρέει και τους φανατικούς θαυμαστές της Καρέζη να της σκίζουν κυριολεκτικά, κομμάτια από το νυφικό. Ήταν ο πρώτος γάμος της Καρέζη. Η Αλίκη δεν ήταν καλεσμένη. Όταν ο Ζάχος της είπε « Τζένη έχεις καλέσει όλη την Αθήνα γιατί δεν κάλεσες την Αλίκη εκείνη του απάντησε «είσαι τρελός εκείνη θα μαζέψει όλα τα φλάς πάνω της». Χώρισαν 5 χρόνια μετά όταν εκείνη τον κατηγόρησε ότι την απατά.

Για περισσότερες φωτογραφίες και τον πραγματικό λόγο που χώρισαν μπείτε στο www.joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ