Στα ίχνη των Αλβανών κακοποιών βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ- Κρύβονται σε αγρόκτημα «δικού τους ανθρώπου» - iefimerida.gr

Στα ίχνη των Αλβανών κακοποιών βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ- Κρύβονται σε αγρόκτημα «δικού τους ανθρώπου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες πληροφορίες έρχονται από το «κυνήγι» για τον εντοπισμό της συμμορίας των Αλβανών δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων, με την ΕΛ.ΑΣ να πιστεύει πως ο Μάριο Κόλα και ο Ιλίρ Κούπα δεν έχουν περάσει τα σύνορα, αλλά κρύβονται σε κάποια κτηνοτροφική μονάδα ή αγροικία στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, η συμμορία των Αλβανών κακοποιών, δεν έχει περάσει τα σύνορα προς την Αλβανία και θεωρείται πως έχουν βρει καταφύγιο στο αγρόκτημα κάποιου «δικού τους ανθρώπου» όπου θα μπορούσαν να βρουν φαγητό, καθώς όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί θα ήταν «ιδιαιτέρως δύσκολο» για οποιονδήποτε συνεργό τους να τους μεταφέρει τρόφιμα σε κάποιο κρησφύγετο τους χωρίς να εντοπιστεί.

Τα κλιμάκια της Αστυνομίας τα οποία έχουν αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό των κακοποιών, εκφράζουν την πεποίθηση πως οι δραπέτες βρίσκονται ακόμη εντός Ελλάδας καθώς οι αξιωματικοί του Λιμενικού που συμμετέχουν στις έρευνες και περιπολούν τις θαλάσσιες περιοχές του νομού Θεσπρωτίας και τις μαρίνες, αναφέρουν πως δεν έχει παρατηρηθεί κάποια ύποπτη κίνηση. Παράλληλα ενθαρρυντικά νέα έρχονται και από την γειτονική Αλβανία, καθώς αξιωματικοί των Αλβανικών Αρχών, σε επικοινωνίες που έχουν με Έλληνες συναδέλφους τους, υποστηρίζουν ότι δεν έχουν εντοπίσει ίχνη διέλευσης των δραπετών, ενώ δεν έχουν γίνει δέκτες πληροφοριών που να πιστοποιούν κάτι τέτοιο.

Τέλος, οι θρασύτατοι Αλβανοί κακοποιοί, όχι μόνο έφυγαν ανενόχλητοι από την Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας με το κόκκινο Νavara, αλλά του έβαλαν και βενζίνη σε κοντινό βενζινάδικο που διέθετε αυτόματο πωλητή. Οπως υποστηρίζει το newsit, από τις κάμερες πιστοποιήθηκε ότι ήταν ο Μάριον Κόλα και ο Ιλίρ Κούπα.

Παράλληλά, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Νίκος Παπαγιανόπουλος μεταβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ηπειρο προκειμένου να συντονίσει τις έρευνες, σε μια προσπάθεια να εμψυχώσει τους άνδρες της Αστυνομίας που συμμετέχουν στην επιχείρηση εντοπισμού των δραστών. Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ θα κατευθύνει από το σημείο τις προσπάθειες της αστυνομίας να εντοπίσει τους επικίνδυνους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που επικεντρώνεται στους δήμους Φιλιατών και Πωγωνίου, όπου πιστεύεται ότι είναι το κρησφύγετο τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ