Οι Scorpions στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο για τρεις μοναδικές συναυλίες - iefimerida.gr

Οι Scorpions στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο για τρεις μοναδικές συναυλίες

Οι Scorpions στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο για τρεις μοναδικές συναυλίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα επιστρέφουν οι θρύλοι της ροκ, Scorpions για τρεις μοναδικές συναυλίες. Αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αγαπούν την Ελλάδα, επέλεξαν να έρθουν τον Σεπτέμβριο στο Θέατρο Λυκαβηττού για να παρουσιάσουν αποκλειστικά το ολοκαίνουργιο σόου τους για πρώτη φορά.

Το μουσικό σόου θα γίνει 11, 12 και 14 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της σειράς συναυλιών MTV Unplugged και η συναυλία θα μαγνητοσκοπηθεί και θα κυκλοφορήσει σε DVD σε 47 χώρες του κόσμου.

Ο λόγος που επιλέγουν την Ελλάδα είναι γιατί το ελληνικό κοινό έχει τους Σκορπιούς σταθερά πρώτους στις προτιμήσεις του. Οπως δήλωσε ο τραγουδιστής των Scorpions Κλάους Μαιν: «Τον περασμένο Δεκέμβριο αποφασίσαμε να σταματήσουμε. Έτσι όταν μας έγινε αυτή η πρόταση από την εταιρία μας Sony Music, υπήρχαν κάποια ερωτηματικά. Σε ένα πράγμα όμως συμφωνήσαμε όλοι από την πρώτη στιγμή: αν πρόκειται να το κάνουμε, θα το κάνουμε στην Ελλάδα!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ