Συνδυασμός που «σκοτώνει»: Αφόρητα πλούσιες και σέξι – Οι πιο καυτές κληρονόμοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Συνδυασμός που «σκοτώνει»: Αφόρητα πλούσιες και σέξι – Οι πιο καυτές κληρονόμοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη στιγμή που γεννήθηκαν έχουν ελάχιστες ανησυχίες. Μπαμπάδες, ή ακόμη καλύτερα παππούδες φρόντισαν να τις «προικίσουν» πριν καν εκείνες έρθουν σε αυτό τον κόσμο. Είναι οι πιο «καυτές» κληρονόμοι και έχουν όσο χρόνο να επιδεικνύουν τη σέξι πλευρά τους στον κόσμο.

Είτε πρόκειται για απογόνους δαιμόνιων επιχειρηματιών, είτε για «γαλαζοαίματες» που εκτός από λάμψη ξέρουν πως τις περιμένει και κληρονομιά πολλών ψηφίων, οι συγκεκριμένες κυρίες δείχνουν πως τα έχουν όλα.

Ταμάρα Εκλστοουν

Από τον μπαμπά- το «αφεντικό» της F1- έχει να κληρονομήσει την περιουσία, από τη μαμά- πρώην μοντέλο- έχει ήδη πάρει την εξωτερική εμφάνιση. Αφού δοκίμασε την τύχη της στο πεδίο δράσης και των δύο γονιών της, ενώ πέρασε και λίγο από την τηλεόραση, εσχάτως ασχολείται μόνο με το μήνα του μέλιτος που κάνει με τον σύζυγό της. Η περιουσία του πατέρα της, Μπέρναρντ Εκλστοουν υπολογίζεται στα 4 δισ. δολάρια.

Μάρτα Ορτέγκα Πέρεζ

Κόρη του Αμάνσιο Ορτέγκα Γκαόνα, επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ομάδας και είναι πιο γνωστός από τα καταστήματα Zara. Λάτρης της ιππασίας, αλλά δεν έχει πολύ χρόνο για το χόμπι της. Σύμφωνα με την ίδια, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την επιχείρηση του πατέρα της, αναγκάστηκε να ανέβει μία- μία τις βαθμίδες σαν οποιοδήποτε άλλον. Αν και η περιουσία της οικογένειας υπολογίζεται στα 25 δισ. δολάρια, εκείνη έπιασε δουλειά αρχικά τακτοποιώντας ράφια σε κατάστημα.

Ιβάνκα Τραμπ

Δηλωνει επιχειρηματίας, συγγραφέας και πρώην μοντέλο, αλλά η βασική της ιδιότητα είναι πως πρόκειται για την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ. Ήδη ασχολείται με τις επιχειρήσεις του πατέρα της, στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή του ομίλου, αλλά έχει «ανοίξει» και δικές της δουλειές, λανσάροντας μία σειρά κοσμημάτων και άλλων αξεσουάρ. Η περιουσία της οικογένειας υπολογίζεται στα 2 δισ. δολάρια.

Αννα Ανισίμοβα

Γνωστή ως η «Ρωσίδα Πάρις Χίλτον» έχει κάνει τα πάντα για να κερδίσει αυτό τον τίτλο. Από προκλητικές φωτογραφίες και βίντεο μέχρι υπέρογκους λογαριασμούς που καλείται να πληρώσει ο πατέρας της. Οχι βέβαια πως ο Βασίλι Ανισίμοφ προβληματίζεται ιδιαίτερα. Η περιουσία του Ρώσου επιχειρηματία υπολογίζεται στα 1.6 δισ. δολάρια.

Σαρλότ Κασιράγκι

Κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα του Μονακό, εγγονή της Γκρέις Κέλι, δεν χρειάζεται άλλα διαπιστευτήρια. Είναι τέταρτη στη σειρά της διαδοχής του θρόνου για το Πριγκιπάτο, όμως με τα καμώματά της συχνά εκνευρίζει την εκεί βασιλική οικογένεια, καθώς φαίνεται ως η καλύτερη διάδοχος της θείας της, Στεφανί, στο ρόλο του «μαύρου πρόβατου». Πρώην αθλήτρια της ιππασίας και δημοσιογράφος, η περιουσία της οικογένειάς της εκτιμάται στο 1 δισ. δολάρια.

Αμάντα Χερστ

Μοντέλο και ακτιβίστρια, για τη συγκεκριμένη φρόντισε ο παππούς της, Γουίλιαμ Ράντολφ Χερστ με τον μιντιακό ΜΜΕ που έχει δημιουργήσει. Η ίδια απασχολείται ήδη σε ένα από τα περιοδικά του, ενώ η περιουσία της οικογένειας υπολογίζεται στα 1.6 δισ. δολάρια.

Χόλι Μπράνσον

Αν και ήθελε να ασχοληθεί με την ιατρική, εγκατέλειψε τις σπουδές της για χάρη του πατέρα της που την ήθελε στις επιχειρήσεις του. Σοφή κίνηση, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδρυτής του κολοσσού Virgin Group των 400 επιχειρήσεων, είναι ο τέταρτος πλουσιότερος κάτοικος της Βρετανίας, με περιουσία 4 δισ. δολάρια.

Ντίλαν Λόρεν

Το επίθετό της είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο, παρόλα αυτά δεν θέλησε να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της, Ραλφ Λόρεν. Αντί αυτού προτίμησε να ανοίξει μία αλυσίδα διάσημων ζαχαροπλαστείων για να ασχολείται πριν περάσουν στα χέρια της τα 4,6 δισ. που είναι η περιουσία της οικογένειας.

Αριάνα Ροκφέλερ

Μία οικογένεια που δεν θέλει πολλές διευκρινίσεις, καθώς το επίθετό τους έχει γίνει συνώνυμο του πλούτου πριν πολλές δεκαετίες. Εγγονή του τραπεζίτη Ντέιβιντ Ροκφέλερ, πριν ασχοληθεί με τα 2,2 δισ. που είναι η περιουσία της οικογένειας έγινε σχεδιάστρια μόδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ