Εφοριακοί εισέβαλαν και έκλεισαν σε ώρα αιχμής το κορυφαίο εστιατόριο της Μαδρίτης [εικόνα] - iefimerida.gr

Εφοριακοί εισέβαλαν και έκλεισαν σε ώρα αιχμής το κορυφαίο εστιατόριο της Μαδρίτης [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη πιο κλειστό θα είναι εις το εξής το κλαμπ των βραβευμένων με δύο αστέρια Μισελέν κορυφαίων εστιατορίων της ισπανικής πρωτεύουσας. Δηλαδή, πέντε συνολικά, καθώς ένα εξ αυτών κατέβασε ρολά λόγω κρίσης και, μάλιστα, με ιδιαίτερα δραματικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, προχθές Τρίτη και σε ώρα αιχμής για το παγκοσμίως διάσημο εστιατόριο Sergi Arola Gastro, εφοριακοί κυριολεκτικά εισέβαλαν και σφράγισαν το μπαρ και την κυρίως αίθουσά του.

Όπως αποδείχθηκε, το εν λόγω εστιατόριο δεν ήταν μονάχα ένα από τα έξι κορυφαία της πόλης, αλλά και ένα από τα πιο χρεωμένα, καθώς αποκαλύφθηκε ότι χρωστάει 450.000 ευρώ σε φόρους και συνδρομές σε ασφαλιστικά ταμεία.

Ο Σέρχι Αρόλα, ο οποίος τυχαίνει να είναι πρώην μαθητής του κορυφαίου μαιτρ «μοριακής γαστρονομίας» Φεράν Αντριά, άνοιξε το εστιατόριο το 2008, σε μία εποχή ιδιαιτέρως πρόσφορη για τη επιχειρηματικότητα στο χώρο της εστίασης.

Εφοριακοί εισέβαλαν και έκλεισαν σε ώρα αιχμής το κορυφαίο εστιατόριο της Μαδρίτης [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Εφοριακοί εισέβαλαν και έκλεισαν σε ώρα αιχμής το κορυφαίο εστιατόριο της Μαδρίτης [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Εφοριακοί εισέβαλαν και έκλεισαν σε ώρα αιχμής το κορυφαίο εστιατόριο της Μαδρίτης [εικόνα] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ