Αυτοί είναι οι 10 πιο ισχυροί celebrities στον πλανήτη για το 2013 - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι 10 πιο ισχυροί celebrities στον πλανήτη για το 2013

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρώτη θέση της φετινής Celebrity 100 λίστας του περιοδικού Forbes βρέθηκε και πάλι η Όπρα Γουίνφρεϊ εξαιτίας των 77 εκ. δολαρίων που έβγαλε την περίοδο Ιούνιος 2012-Ιούνιος 2013. Δείτε ποιοί άλλοι βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα.

«Έχει απίστευτη δύναμη, που είναι ένα από τα πράγματα που εξετάζουμε στην συγκεκριμένη λίστα. Αυτή την στιγμή έχει πάρει το καλωδιακό της κανάλι και παλεύει να το κάνει επιτυχημένο χρησιμοποιώντας την δύναμη της θελησής της και τις γνωριμίες της». Αυτό δήλωσε η δημοσιογράφος του Forbes εξηγώντας την επάνοδο της 59χρονης σταρ στην κορυφή της λίστας. Και επισημαίνοντας ότι είναι η μοναδική (μαζί με τους Χάουαρντ Στερν και Στίβεν Σπίλμπεργκ) που βρίσκεται σταθερά στην λίστα από το 1999 που δημιουργήθηκε.

Στην 2η θέση βρέθηκε η 27χρονη Λέιντι Γκάγκα που είχε έσοδα 80 εκ. δολαρίων απο την περιοδεία της. Παρόλο που χρειάστηκε να την αφήσει στην μέση εξαιτίας μια εγχείρισης που έκανε στον γοφό της. Ενώ ρόλο, σύμφωνα με το περιοδικό, έπαιξε και το πόσο αφοσιωμένο της είναι το κοινό της.

Την πρώτη πεντάδα έρχονται να συμπληρώσουν ο σκηνοθέτης του Λίνκολν Στίβεν Σπίλμπεργκ (No3), η Μπιγονσέ (No4) και η Μαντόνα (No5).

Μάλιστα η τελευταία ήταν και η σταρ με τα περισσότερα έσοδα για την χρονιά που μας πέρασε, συγκεντρώνοντας το μυθικό ποσό των 195 εκ. δολαρίων.

Ντεμπούτο στην Celebrity 100 λίστα του Forbes κάνει στο No6 η Τέιλορ Σουίφτ. Μια από τους 20 celebrity που βρέθηκαν φέτος για πρώτη φορά στο Top 100.

Η συνέχεια περιλαμβάνει τους Τζον Μπον Τζόβι (No7), Ρότζερ Φέντερερ (No8) και Τζάστιν Μπίμπερ (Νο9).

Ενώ στο No10 συναντάμε την Έλλεν ντε Τζένερες.

Άξιο επισήμανσης είναι ότι η Τζένιφερ Λόπεζ, που πέρσι βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, φέτος κουτρουβάλησε απότομα στο No12.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ