Όπρα Γουίνφρι: Η διασημότητα με τη μεγαλύτερη εξουσία, σύμφωνα με τη λίστα Forbes- Αφησε πίσω της Μαντόνα και Μπιγιονσέ - iefimerida.gr

Όπρα Γουίνφρι: Η διασημότητα με τη μεγαλύτερη εξουσία, σύμφωνα με τη λίστα Forbes- Αφησε πίσω της Μαντόνα και Μπιγιονσέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από δύο χρόνια απουσίας της από την κορυφή, η Όπρα Γουίνφρι επανήλθε στην κορυφή της λίστας με τις πιο ισχυρές προσωπικότητες στο χώρο της show bizz.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν έξι γυναίκες και τέσσερις άνδρες.

Είναι η πέμπτη φορά που η διάσημη παρουσιάστρια και ιδιοκτήτρια του δικού της τηλεοπτικού δικτύου ηγείται της ετήσιας λίστας του περιοδικού με τις 100 διασημότητες.

Η Lady Gaga έρχεται στην δεύτερη θέση, ακολουθούμενη από τον σκηνοθέτη και παραγωγό Στίβεν Σπίλμπεργκ και τις τραγουδίστριες Μπιγιονσέ και Μαντόνα.

«Δεν υπάρχει κανένας άλλος με τέτοια συνέπεια και εξουσία», δήλωσε η Ντόροθι Πόμεραντζ του Forbes.com.

«Μόνο τρία άτομα βρίσκονται κάθε χρόνο στην λίστα μας από το 1999. Αυτοί είναι οι Όπρα, ο Χάουαρντ Στερν και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ», σχολιάζει.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία βρισκόταν πέρυσι στην πρώτη θέση της λίστας, έπεσε φέτος στην 12η.

Με εισοδήματα 77 εκατομμύρια δολάρια από τον Ιούνιο του 2012 ως το 2013, η Γουίνφρι είναι η διασημότητα με τα μεγαλύτερα εισοδήματα--τίτλος που ουσιαστικά ανήκει στην Μαντόνα (125 εκατομμύρια δολάρια), αλλά που σύμφωνα με το Forbes λόγω της θέσης της στο Χόλιγουντ και της παρουσίας της στον Τύπο, στην τηλεόραση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Γουίνφρι καθίσταται κάτοχος της κορυφής.

Παρότι μόλις 23 ετών, η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα και συγκεκριμένα στην έκτη θέση, ενώ μία θέση στην πρώτη δεκάδα κατέχει και η τηλεπαρουσιάστρια Έλεν Ντετζένερις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ