Μπίστης: Μετέωρη η ΔΗΜΑΡ- Εκανε ένα βήμα προς τα εμπρός πέρυσι και τα τρία προς τα πίσω φέτος - iefimerida.gr

Μπίστης: Μετέωρη η ΔΗΜΑΡ- Εκανε ένα βήμα προς τα εμπρός πέρυσι και τα τρία προς τα πίσω φέτος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση και τη στάση που θα κρατήσει από εδώ και πέρα μίλησε το στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Μπίστης, ο οποίος δήλωσε πως η ΔΗΜΑΡ «έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός πέρυσι και τρία βήματα προς τα πίσω, ενώ το τωρινό της βήμα είναι μετέωρο», ενώ αναφορικά με το μέλλον του στην Αγίου Κωνσταντίνου, τόνισε πως διαφωνεί με την ΔΗΜΑΡ σε στρατηγικά θέματα πλέον.

Ο κ. Μπίστης, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», υποστήριξε πως η ΔΗΜΑΡ πέρυσι έκανε «ένα προς τα εμπρός και φέτος τρία πίσω, ενώ το τελευταίο της βήμα είναι μετέωρο», δηλώνοντας παράλληλα πως τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς δεν πείθουν ότι συμφωνούν με την απόφαση του Φώτη Κουβέλη, καθώς «όποιος ξέρει ελληνική γλώσσα και την γλώσσα του σώματος το καταλαβαίνει».

Στη συνέχεια, ο κ. Μπίστης αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον στην Αγίου Κωνσταντίνου επισημαίνοντας πως από την αρχή ήταν θετικός στη συγκρότηση της τρικομματικής κυβέρνησης, αλλά εδώ και καιρό η διαφωνία του με την κεντρική γραμμή της ΔΗΜΑΡ είναι δεδομένη και πλέον επεκτάθηκε και σε θέματα στρατηγικής σημασίας και υποστήριξε πως είναι ακόμη στη ΔΗΜΑΡ, «αλλά σε οριακό σημείο» και πως το μέλλον του στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη θα εξαρτηθεί από το εάν «το μετέωρο βήμα της ΔΗΜΑΡ είναι προς τα εμπρός ή προς τα πίσω».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην εντολή που του είχε δώσει ο κ. Κουβέλης για τη συγκρότηση ενός φόρουμ διαλόγου για την Κεντροαριστερά, για να το «τορπιλίσει» ο ίδιος ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εν τέλει.

Κλείνοντας, ο κ. Μπίστης υποστήριξε πως δεν ήταν μόνο το «λουκέτο» στην ΕΡΤ ο λόγος που αποχώρησε η Δημοκρατική Αριστερά από την συγκυβέρνηση, αλλά επειδή «πύκνωσαν τα σύννεφα στην τρικομματική, πύκνωσαν και οι δυσκολίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ