Ανδρέας Λοβέρδος: Πάση θυσία όχι στις εκλογές - iefimerida.gr

Ανδρέας Λοβέρδος: Πάση θυσία όχι στις εκλογές

Ανδρέας Λοβέρδος: «Πάση θυσία όχι στις εκλογές»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίθεσή του με την προοπτική της προσφυγής στις κάλπες εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» έκανε λόγο για καταστροφικό παροξυσμό ενώ από τις δηλώσεις του διαφάνηκε ότι θα στηρίξει τη νέα δικομματική κυβέρνηση.

Από τα λεγόμενα ότι σε περίπτωση που ζητήσει από τη Βουλή ο κ. Σαμαράς ψήφο εμπιστοσύνης, θα του την παρέχει και ο κ. Λοβέρδος.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που η ΔΗΜΑΡ δεν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, η κυβέρνηση δεν θα έχει τη στήριξη μόνο των 153 βουλευτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά 155, αν συνυπολογίσει κανείς τον κ. Λοβέρδο και τον Χρήστο Αηδόνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο κ. Λοβέρδος συγκάλεσε αργά την Πέμπτη σύσκεψη στελεχών του κόμματός του για να ξεκαθαρίσει επακριβώς τη στάση του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ