Κάλτσες -πιεσόμετρα προσφέρουν την απόλυτη ισορροπία στο περπάτημα - iefimerida.gr

Κάλτσες -πιεσόμετρα προσφέρουν την απόλυτη ισορροπία στο περπάτημα

Κάλτσες-πιεσόμετρα που προσφέρουν ισορροπία στο περπάτημα σχεδιάζει αμερικανική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωτότυπες κάλτσες έρχονται να αντικαταστήσουν τα πιεσόμετρα, αφού, όχι μόνο υπόσχονται καλύτερη ισορροπία στο περπάτημα, αλλά ταυτόχρονα καταγράφουν τις εναλλαγές τις πίεσης και ενημερώνουν τον χρήστη μέσω bluetooth στο κινητό του.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του BBC, η αμερικανική εταιρεία Heapsylon, την οποία ίδρυσαν πρώην στελέχη της Microsoft δημιούργησε τις κάλτσες Sensoria με ενσωματωμένους αισθητήρες που οποίοι μετρούν την πίεση και καταγράφουν δεδομένα την ώρα που το άτομο που τις φοράει.

Τα δεδομένα αυτά στη συνέχεια, στέλνονται μέσω Bluetooth στο smartphone του χρήστη ή σε κάποιον υπολογιστή με λογισμικό της Heapsylon και η ανάλυση των δεδομένων βοηθάει τους χρήστες να γνωρίζουν τα όρια τους αλλά και να προλάβουν τυχόν προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ