Σε λύση πρωτοδικείου ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Σε λύση πρωτοδικείου ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δραματικές στιγμές για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό καθώς μετά την Γενική Συνέλευση που διεξήχθη χθες, δεν προέκυψε κανένας υποψήφιος για να αναλάβει την διοίκηση του ερασιτέχνη μετά την αποχώρηση του Αχιλλέα Μακρόπουλου.

Αν και ο κ. Μακρόπουλος διαβεβαίωνε τις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας του Παναθηναϊκού, ότι ο Ερασιτέχνης θα συνεχίσει χωρίς κανένα πρόβλημα και την νέα χρονιά, εν τούτοις δεν μπόρεσε να δελεάσει κανέναν επιχειρηματία για να εισέλθει στα διοικητικά του συλλόγου.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το Πρωτοδικείο θα εκλέξει νέα διοίκηση η οποία θα αναλάβει τον Ερασιτέχνη για τους επόμενους 6 μήνες. Η ήδη άσχημη κατάσταση στον Ερασιτέχνη πρόκειται να επιδεινωθεί, καθώς ήδη οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου δείχνουν να μην διαθέτουν άλλη υπομονή.

Από την αρχή της εβδομάδας τεσσερις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού είχαν ζητήσει από την ομοσπονδία να τους δοθεί η άδεια να αγωνιστούν στο εξωτερικό αν προκύψει κάποια πρόταση. Στο τμήμα πόλο οι περισσότεροι παίκτες σκέφτονται να αποχωρήσουν από την ομάδα, με τον Φίλιππο Καραμπέτσο να υπογράφει ήδη στην ομάδα της Χίου.
Πάντως ο κ. Μακρόπουλος θα συνεχίσει να βοηθάει οικονομικά το τμήμα του πόλο αλλά και τα τμήματα της ξιφασκίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ