Στο δωμάτιο που γέννησε η Νταϊάνα θα φέρει στον κόσμο τον δισέγγονο της Ελισάβετ η Μίντλετον [εικόνες]

Καθώς ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα για τα γεννητούρια στο βρετανικό παλάτι αποκαλύπτονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το μεγάλο γεγονός. Οπως έγινε γνωστό η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον θα γεννήσει στο ίδιο μαιευτήριο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, με φυσιολογικό τοκετό, ενώ το φύλο του μωρού παραμένει άγνωστο.

Η Κέιτ Μίντλετον έχει επιλέξει να γεννήσει φυσιολογικά στην ίδια σουίτα της πτέρυγας «Lindo» του νοσοκομείου «St. Mary» όπου η Νταϊάνα είχε φέρει στον κόσμο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ 31 χρόνια πριν. Η γέννα, όσο αφορά το σκέλος της κλινικής, θα κοστίσει στο παλάτι 11.600 ευρώ.

Στο πλάι της δούκισσας του Κέιμπριτζ την ώρα που θα γεννάει θα βρίσκεται η μητέρα της Σάρλοτ και η αδελφή της Πίπα, ενώ ο πρίγκιπας θα φθάσει στο νοσοκομείο το ταχύτερο δυνατό από τη βάση της Βασιλικής Αεροπορίας στη Σκωτία, στην οποία υπηρετεί, με ελικόπτερο.

Ο ερχομός του πελαργού, που αναμένεται μεταξύ 11 και 16 Ιουλίου, θα γίνει γνωστός από το... βασιλικό τρίποδο, το οποίο στήθηκε για τελευταία φορά στο Μπάκινγχαμ όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Σε αυτό θα αναγραφεί μόνο το φύλο του μωρού

Αν, όμως, ο πελαργός έρθει αργά το βράδυ, θα υπάρξει ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ και το τρίποδο θα στηθεί το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ