Στο δωμάτιο που γέννησε η Νταϊάνα θα φέρει στον κόσμο τον δισέγγονο της Ελισάβετ η Μίντλετον [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο δωμάτιο που γέννησε η Νταϊάνα θα φέρει στον κόσμο τον δισέγγονο της Ελισάβετ η Μίντλετον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθώς ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα για τα γεννητούρια στο βρετανικό παλάτι αποκαλύπτονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το μεγάλο γεγονός. Οπως έγινε γνωστό η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον θα γεννήσει στο ίδιο μαιευτήριο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, με φυσιολογικό τοκετό, ενώ το φύλο του μωρού παραμένει άγνωστο.

Η Κέιτ Μίντλετον έχει επιλέξει να γεννήσει φυσιολογικά στην ίδια σουίτα της πτέρυγας «Lindo» του νοσοκομείου «St. Mary» όπου η Νταϊάνα είχε φέρει στον κόσμο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ 31 χρόνια πριν. Η γέννα, όσο αφορά το σκέλος της κλινικής, θα κοστίσει στο παλάτι 11.600 ευρώ.

Στο πλάι της δούκισσας του Κέιμπριτζ την ώρα που θα γεννάει θα βρίσκεται η μητέρα της Σάρλοτ και η αδελφή της Πίπα, ενώ ο πρίγκιπας θα φθάσει στο νοσοκομείο το ταχύτερο δυνατό από τη βάση της Βασιλικής Αεροπορίας στη Σκωτία, στην οποία υπηρετεί, με ελικόπτερο.

Ο ερχομός του πελαργού, που αναμένεται μεταξύ 11 και 16 Ιουλίου, θα γίνει γνωστός από το... βασιλικό τρίποδο, το οποίο στήθηκε για τελευταία φορά στο Μπάκινγχαμ όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Σε αυτό θα αναγραφεί μόνο το φύλο του μωρού

Αν, όμως, ο πελαργός έρθει αργά το βράδυ, θα υπάρξει ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ και το τρίποδο θα στηθεί το πρωί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ