Τι θα δούμε στην ταινία Need For Speed που βγαίνει το 2014 [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι θα δούμε στην ταινία Need For Speed που βγαίνει το 2014 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Dreamworks ανακοίνωσε επίσημα τη νέα ταινία με αυτοκίνητα που έρχεται να εκθρονίσει το Fast and Furious. Το Need for Speed, μία ταινία βασισμένη στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι έρχεται το 2014 να ανατρέψει όσα ξέρατε για την οδήγηση.

Πρωταγωνιστές θα είναι οι Ααρον Πολ από τη σειρά «Breaking Bad», η Ιμοτζεν Πουτς απο το «V for Vendetta» και o Ντομινικ Κούπερ που έπαιζε τον Χάουαρντ Σταρκ (ναι, τον πατέρα του Iron Man) στο «Captain America: The First Avenger».

Η υπόθεση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τον Τόμπι (Ααρον Πολ) έναν street racer, ο οποίος έχει μόλις βγει από τη φυλακή, στην οποία βρέθηκε για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε εξαιτίας μίας δικαστικής πλάνης που του έστησε ένας πλούσιος συνεργάτης του.

Ο Τόμπι δηλώνει συμμετοχή στον αγώνα αυτοκινήτων της πολιτείας και ο πρώην συνεργάτης του ποντάρει ένα τεράστιο ποσό πάνω στον Τόμπι, πιστεύοντας ότι θα κερδίσει, ωστόσο ο αγώνας θα έχει απρόβλεπτη εξέλιξη.

Στην ταινία Need for Speed, η Electronic Arts (που υπογράφει και το βιντεοπαιχνίδι) υπόσχεται κορυφαία αυτοκίνητα, επικά κυνηγητά και καταιγιστική δράση, μία γεύση από την οποία μπορείτε να πάρετε στο βίντεο από τα γυρίσματα που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ