Πόλεμος Σαμαρά - Βενιζέλου με διαρροές εκατέρωθεν - iefimerida.gr

Πόλεμος Σαμαρά - Βενιζέλου με διαρροές εκατέρωθεν

Πόλεμος Σαμαρά - Βενιζέλου με διαρροές εκατέρωθεν – Τι λένε για τη δόση 3
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να πάρει πίσω την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το λουκέτο στην ΕΡΤ με αντάλλαγμα το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ να καταθέσουν προτάσεις για τους 2.000 υπαλλήλους που πρέπει να απολυθούν από το Δημόσιο το αμέσως επόμενο διάστημα, εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι της συζήτησης των τριών πολιτικών αρχηγών ενδέχεται να ρίξει και το χαρτί της δόσης των 3,3 δισ. ευρώ, Θα εμφανίσει δηλαδή τις πρόωρες εκλογές ως μονόδρομο, αν και αυτό θα σημάνει πως η Ελλάδα δε θα πάρει τη δόση που ήδη έχει προεγκριθεί από Euro Working Group.

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μέσω συνεργατών του, διαψεύδει ότι υπάρχει πιθανότητα να χαθεί η δόση των 3,3 δισ. ευρώ ακόμη και αν πάμε σε πρόωρες εκλογές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, επικοινώνησε με την Τρόικα και διαψεύδει κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο.

Επίσης, στη ρελάνς Σαμαρά, να βρεθούν οι 2.000 υπάλληλοι για να απολυθούν ώστε να ματαιωθεί το λουκέτο στην ΕΡΤ, το ΠΑΣΟΚ απαντά μέσω κύκλων: «Ο κ. Σαμαράς θα μπορούσε να είχε βρει 2.000 υπαλλήλους να απολύσει (π.χ. επίορκοι) τον τελευταίο χρόνο. Γιατί δεν το έκανε; Ωστόσο, η σοβαρότερη μομφή εναντίον του πρωθυπουργού που εκπέμπει η Ιπποκράτους αφορά την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη νέα δημόσια τηλεόραση.

«Το άνοιγμα της ΕΡΤ με το νέο νόμο Σαμαρά είναι νομικά αδύνατο, ανεφάρμοστο και οι προτάσεις του παράνομες», επισημαίνει σε υψηλούς τόνους το ΠΑΣΟΚ.

Και προσθέτει: «Να ψηφισθεί ο νέος νόμος που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ άμεσα. Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει εκλογές. Οτιδήποτε άλλο είναι ευθύνη Σαμαρά».

Μέσω κύκλων του ο κ. Βενιζέλος πετάει για μια ακόμη φορά το γάντι στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι με τη στάση του δείχνει ασέβεια, μείωση των κυβερνητικών εταίρων, αλαζονεία, παραβίαση των θεσμών και της Δημοκρατίας. «Η διεθνής εικόνα της Ελλάδας έχει αμαυρωθεί με το μαύρο της ΕΡΤ», επισημαίνουν κύκλοι της Ιπποκράτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ