Oλες οι ορχήστρες της Αθήνας θα παίξουν σήμερα για την ΕΡΤ - iefimerida.gr

Oλες οι ορχήστρες της Αθήνας θα παίξουν σήμερα για την ΕΡΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πεντακόσιοι μουσικοί θα παίξουν σήμερα σε μια μεγάλη συναυλία που διοργανώνουν το απόγευμα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ όλα τα μουσικά σύνολα της Αθήνας. Οι μουσικοί ενώνουν τις φωνές τους με όλους τους εργαζόμενους για τη συνέχιση του θεσμού της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και των μουσικών συνόλων της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, συμμετέχουν οι: Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ, Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής ΕΡΤ, Χορωδία ΕΡΤ, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Ορχήστρα και Χορωδία Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ορχήστρα και Χορωδία Δήμου Αθηναίων, Καμεράτα, Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, Φιλαρμονική Δήμου Πειραιά.

Στη σχετική ανακοίνωση, καταγγέλλεται η κατάργηση των μουσικών συνόλων της ΕΡΤ «που με βάναυσο τρόπο δολοφονούνται από την κυβέρνηση καταφέρνοντας καίριο χτύπημα στον πολιτισμό της πατρίδας μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ